Přejít na obsah

zesilovač


Standis

Doporučené příspěvky

Taky mi to dělalo,sice ne ve fabii ale v rencku,snažil jsem se to všemožně odstranit ale nepodařilo se to,tahal jsem + i - od baterky,různý signálový kabely a furt bez výsledku,furt to pískalo podle otáček motoru,nakonec jsem vyměnil rádio a byl klid!! Skus si od někoho půjčit rádio a vyskoušet. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne vzdy ten slabej kablik u RCA kabelu je pro REM. Nektery kabely maj takto vedene dodatecne stineni kabelu. Ty kabely na obrazku neznam ale predpokladam, ze tam vazne pujde o REM.

Jak bylo napsano, zkontroloval bych kostru. To ze ji mas pod pasama je dost slaba informace. Zalezi jak si kontakty ocistil a podobne. Jestli si nedal ocko treba na nalakovanou cas. Takze jeste jednou zkontrolovat kostru a pak badat. Budou to delat bud kabely nebo radio a nebo zesilovac.

- Zkus prikostrit radio nekde jinde nez v ISO konektoru

- Zkus prikostrit sasi radia

- zkus prikostrir kovovy obal RCA konekoru

- zkus prikostrit sasi zesilovace

- pokud na nic neprides, tak napis na icq nebo zavolej :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuci mám malý problém.Mám Kenwood kdc-BT8141UY a zesilovač Stealth BL-1000. S klukama jsme vše napojili dle návodu,ale po zapnutí rádia se zesilovač jakoby vypne (zelená kontrolka zhasne) a při vypnutí se rozsvítí. Rádio má 2x RCA,výstup na rem.control, tak jsme to podle intuice zapojili a nic. Kabel od baterie zapojený a kostra taky.Tak nevíme :aggressive: Po vytažení cinchů se kontrolka na zesilovači rozsvítí a při zapojení zhasne a zapraská v subwooferu, ale nehraje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...