kuyon Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Zdravim odbornikov! Mam jednu taku otazocku. Vie mi niekto povedat ci sa da autoradio dance dat do fabie 1 ? Ide m io to, ze ak vyberiem odkladaciu schranku pod povodnym radiom, ci sa tam vojdu sasi radia dance, ktore je vacsie. Viem ze okolite plasty su ine. ale s tym by som sa uz pohral. A este jedna vec, pomohli by mi rozmeri sasi radia dance VxSxH. s pozdravom Brano,Trnava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 ide vsetko ale tak ako si myslis sa nevyhras. este nikdy som pekne osadene radio nevidel, chcelo by to rezat a ohybat plasty boku vnutra stredoveho panelu. a ked uz last vyrezes a ohnes tak zmenis jeho strukturu. aj keby si ho pekne ohol, bude povrch hladky. Kup si pekne dvodin radio a si bez problemov. nehovoriac o tom ze prides o drziaky napojov. velkost dance by mala byt klasicky dvojdin na montaz akurat predok s tlacitkami je vacsi. 178(W)*100(H)*165 (D)mm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuyon Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 dakujem uz som terar mudrejsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinkkk Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Zdravím a prosím o radu potřeboval bych demontovat radio DANCE ale mám obavu že pokud ho odpojím aby mi pak jelo. Vím že je nakodované do mé fábky a já jako amatér mám strach ať si neudělám problém. Dík za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts