Přejít na obsah

Nejde nastartovat motor 1.4 16V


banán

Doporučené příspěvky

Tak mě dnes ráno překvapil rumík .Ráno jsem nenastartoval a to je ještě "teplo".Přes kabely to chytlo hned.Prý je tam někde nějaký stálý větší odběr nebo špatná baterie.Ve středu to vezu do servisu ,tak jsem zvědav.

Nemá prosím někdo návod jek demontovat zadní nárazník ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

takze je to tu .. dnes rano po dvoj dnovom stani na parkovisku a pri rannej teplote 10,5 stupna som nenastartoval .. teda nie na prvy krat .. az na 7 ... starter tocil autom potriasaloale chytit na vsetky 4 valce nic a nic .. ked uz som bol zufaly ze idem volat skoda assistance .. chytil ... ked som zhasol a znova otocil klucikom uz bez problemov nastartoval ..

toto ma skutocne desi .. nehovoriac ze zcasu nacas v rozmedzi telot 10 - 19 auto stratuej akoby na 3 valce a chcipne ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

no vsak to je to .. rano ides k autu a rozmysla ci nastatujes .. a k skoda assistance ..

som sa manika pytal . ze no a ked to nastane tak co mam spravit ? zavolam skoda service mobil ?

a on na mna ze noo skoda service mobil vam je nafigu . oni vam tak vymenia baterku aebo koleso ....

tak sa pytam a co teda ???? a on po chvilke ze .... no navstivte najblizssi servis skoda ...

podotykam to ze na diagnostike nic nebude som cakal nakolko s proforom sme to uz pred tyzdnom chekli .. a ziadna zavada nebola ..

nuz takz eostava len cakat kedy to nenastartuje vobec .. potomt to budu riesit .. ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Další nevyjasněná porucha :feve: .Nešel ani na 4 pokus nastartovat(benzínu celá nádrž),vždycky to mělo snahu naběhnout ale nenaskočil...divně auto cukalo...otáčky padali dolů.Zavolal jsem servis....jemu auto naskočilo na 2 pokus...závada na diagnostice žádná...kabeli o.k.Stalo se to už někomu? :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak dneska jsem se vyvalil jak blázen. Přijel jsem k baráku, vypnul motor, zamknul a šel dom. Asi za 10 minut jsem přišel k autu, DO jsem odemkl, nasedl a když jsem chtěl nastartovat, celý auto zhaslo a začal řvát alarm. Tak jsem ho vypnul, zamkl, odemkl a v pohodě, ticho. Tak jsem začal startovat a zase řev jako blázen. Takhle to bylo asi 5x. Prostě jsem nevěděl, co s tím. Auto k nenastartování, jinak všechno funkční. Začal jsem kontrolovat, co by to mohlo být. Nakonec jsem myslel, že se picnu. Po odkrytování baterky na mě vypadl kabel z + pólu. Uplně volnej, jen lehce nasazenej na kontakt. Vůbec si nejsem schopnej uvědomit, kdo kde naposled něco dělal s baterkou. Nechce se mi věřit, že by se ten šroubek povolil sám tak moc ( skoro vypadlej ). Tak jsem vzal 10 klíček, utáhl a hele, už to funguje. Musím ale přiznat, že jsem se teda vyvalil dost. Tak se radši jukněte, jak máte utažený kabely. :) Ať nejste za blba jako já :):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...