Přejít na obsah

Hlinikova kola


Chossse

Doporučené příspěvky

Zdravim,tak jsem dneska prisel o svoje hlinikove kola Allessio super.Jsou to 17" 215-45-17,jsou na tom pneu Bridgestone potenza,kdyby nahodou nekdo neco vedel odmena je jista!Ale urcite to bude nekde na severni morave.Zatim dik.Byly pekne no,do riti!Ruce urazit. :feve:

kurde ve frydu ti ukradli kola? kurvy!! allessia jsou pekny... jeeeej... skoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem hodim i ty kola,ne nehodili mi auto na spalky,ale jenom par dnu po tom co jsem prezul jsem si je dal do sklepa.Mame bezpecnostni dvere na hlavnim vchodu,takze je zahada jak se sem dostali.I soused prisel o naradi,takze v tom nejsem sam.Prisel jsem i o horske kolo a dalsi drobnosti,no skoda je neco pres 30tis,takze kdyby se mi jeden z tech prasat dostal do ruk,tak bych si asi chvilku posedel. :) Kola jsou pekne to jo,a mam je zapsane ve velkem technicaku,presne tady ten typ,takze bud koupim stejne nebo zase troska papirovani a zkusim jine.Ale kdyby jste nahodou videli nekde nebo neco zaslechli prosim SZ,a urcite se odmenim.Diky

post-6174-1259164020_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...