Jump to content

vadný agregát abs s řídící jednotkou

v.technik
 Share

Recommended Posts

Díl je pro dvojkovou Octávii 2.0 TDI 103kw rok výroby 2004

na přístrojovce svítí ESP taktéž na panelu kde se nechá aktivovat/deaktivovat

originál servis tvrdí,že je vadný - agregát abs s řídící jednotkou číslo dílu je 1K0 614 517 J

problém je v tom,že díl nemá náhradu a ten v originál servisu je opravdu drahý

snažil jsem se sehnat na vrakovištích použitý,ale marně

agregátů mají hodně avšak nesouhlasí poslední písmeno dle servisu nutná absolutní shoda jednotka řídí ABS,ASR,ESP,kontrolu tlaku v pneumatikách-nevědí zda, popřípadě jakým typem agregátu se dá nahradit.

prosím nemáte někdo zdroj nebo přímo tento díl samozřejmě i použitý dost by mi to pomohlo.

za případnou pomoc předem děkuji

• 1 month later...
  • 2 months later...

Díl je pro dvojkovou Octávii 2.0 TDI 103kw rok výroby 2004

na přístrojovce svítí ESP taktéž na panelu kde se nechá aktivovat/deaktivovat

originál servis tvrdí,že je vadný - agregát abs s řídící jednotkou číslo dílu je 1K0 614 517 J

problém je v tom,že díl nemá náhradu a ten v originál servisu je opravdu drahý

snažil jsem se sehnat na vrakovištích použitý,ale marně

agregátů mají hodně avšak nesouhlasí poslední písmeno dle servisu nutná absolutní shoda jednotka řídí ABS,ASR,ESP,kontrolu tlaku v pneumatikách-nevědí zda, popřípadě jakým typem agregátu se dá nahradit.

prosím nemáte někdo zdroj nebo přímo tento díl samozřejmě i použitý dost by mi to pomohlo.

za případnou pomoc předem děkuji

Ahoj,

jestli ještě potřebuješ tu jednotku, tak asi mám, napiš SZ

Mám stejný problém na Superbu. Koupil jsem nový senzor za ranec a stejně mi to nefunguje. Ještě nechám překontrolovat kabely, ale možná to bude taky vadná řídící jednotka ABS. Taky jí budu muset asi někde sehnat.

Ahoj,

vyměň spínač brzdových světel a bude po problému.

• 4 months later...

Ahoj,

jestli ještě potřebuješ tu jednotku, tak asi mám, napiš SZ

Ahoj,

bohužel jsem zde dlouho nebyl,ale jestli ještě platí nabídka stále ještě jsem nesehnal takže pokud máš díl se shodným číslem ( 1K0 614 517 J ) tak bych to bral

v.technik

• 5 years later...

Na tohle asi nebudu zakládat nové téma...

V případě, že chci koupit FL jednotku ABS/ESP jakou máte zkušenost s nákupem z vrakoviště, tj. použitých jednotek, kde nedošlo k hermetickému uzavření vedení, max stlačení trubek při střihání a nebo vůbec?

Mám možnost koupit vícero jednotek, od typově starší, ale nové, po jednu z posledních, ale tam někdo trubky ustříhnul už za osazením, takže je to vlastně otevřené...

Děkuju moc.

• 4 years later...

Zdravím, mám problém s abs / esp   občas se mi stává po průjezdu zatáčkou nebo při prudkým brždění že se mi rozsvítí kontrolka a abs / esp vyřadí  z provozu. po znovu zapnutí klíčku kontrolka nesvítí. 

Píše mi to chybu 01130

Někde jsem četl že se jednotky přehrávali. Mám tam už  starou kapalinu může pomoct výměna ? Nebo je vadná jednotka ? 

• 2 months later...

Zdravím všechny,

odešla mi na 4x4 řídící jednotka ABS.   Prosím nemáte někdo ve svém okolí, kdo by prodávál ND z Oct II 4x4?  Číslo jednotky mám: 1K0 907 379 E. Nevíte náhodou o eventuální číselné náhradě?

Mockrát děkuji.