RemyZero Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Zdravim ...chtěl jsem se zeptat jestli to miniaturní zobrazení přípěvků je na pořád nebo jenom nějaká zkouška. Protože se mi to zdá nepřehledný a když si chci přečíst jedno téma, a jsou tam třeba 3 příspěvky od jednoho uživatele, tak nevím na jakou otázku třeba reaguje ve třetím příspěvku... Já sem pro navrácení předchozího zobrazení...Co vy?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kully Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Ja nevim o cem mluvis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemyZero Posted November 28, 2009 Author Share Posted November 28, 2009 Ja nevim o cem mluvis Ty to nemáš takle zobrazený, když otevřeš nějaký téma?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrccko Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 (edited) máš niečo blbo nastavené, ja som to mal predtým - musíš zmenit nejaké nastavenia fora, ale už neviem kde presne to je EDIT: Vpravo možnosti - MODY ZOBRAZENI Edited November 28, 2009 by wrccko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Přesně tak. Není to fórem, ale uživatelem a budeš to mít tak dlouho dokud si nezměníš nastavení. Který sis předtím změnil na tohleto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemyZero Posted November 28, 2009 Author Share Posted November 28, 2009 Aha ... teď už to mam zase klasicky... To je divný, že se to překopalo samo ... Ale díky všem za radu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 To nedělá samo. To můžeš zavadit o myš a klapneš si to. Zobrazení měníš dole na stránce. Já si zas třeba při posouvání "tačpedem" označím text Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemyZero Posted November 28, 2009 Author Share Posted November 28, 2009 To nedělá samo. To můžeš zavadit o myš a klapneš si to.Zobrazení měníš dole na stránce. Já si zas třeba při posouvání "tačpedem" označím text No včera sem tady nechla zapnutý forum na obrazovce, tak je možný že na to někdo špatně hrábnul Ale hlavně, že už je to všechno Ok..díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts