Přejít na obsah

Panické brždění


david00007

Doporučené příspěvky

Rozhodl jsem si zapnout tuhle funkci : 09-Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode, v bytu 17 zaškrtnout bit 0, ale mám pocit, že mě to nefunguje. V jaké rychlosti to funguje ? Moje BSG není žádný zázrak Corner tam není, ale myslel jsem, že tohle by tam snad být mohlo. Já teda předpokládám, že když je funkce aktivní na palubovce vidím, že blinkry blikají. Má někdo zkušenost ? Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to máš dobře nakódované tak to fungovat musí. Blikat blinkry na palubce budou, ale počítej s tím že je to opravdu až při brutálním brždění !!! Takže to nědke pořádně rozjeď, hlavně ať za Tebou nejede nějaký strejda v klobouku ve škodě 120 ! Dupni na brzdy natvrdo a uvidíš že to začne blikat. Jakmile se pak rozjedeš, tak by blikání mělo přestat. Pokud Ti to nepojede, tak to máš blbě nakódované. Nemá FL, tak nemůžu poradit ... .

Editováno: , autor: Cjoctavian
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkousel jsem to na jedne Octe, myslim ze to byl r.v. 2005 v nejaky horsi vybave a bylo to aktivovany uz z vyroby. Cca pri 70km/h jsem dupnul na brzdu a blinkry zacaly blikat az po chvilce brzdeni, trvalo to minimalne vterinku a kontrolky blikaly taky, takze to poznas hned, ale chce to chvili brzdit no..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja nevim jestli to mam nakodovane z vyroby (asi jo), ale mam ten pocit, ze mi to zaclo blikat az kdyz jsem skoro stal.

Takze ta funkce se trosku miji ucinkem. Napr. na Peugeotu kdyz jsem predjizdel auto a potreboval jsem se zaradit do kolony a zacal brzdit (trosku razneji) at nenaberu toho predemnou, tak uz to zaclo blikat ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z tohoto mi vychadza len to, ze sa to uplne mina ucinku. Vsak pri tak silnom zabrzdeni sa vodic za vami nestihne ani len dotknut brzdoveho pedalu, toboz vsimnut si blikajuce smerovky :(

Da sa tato sila zoslapnutia pedalu niejako nastavit na slabsiu, aby sa to rozblikalo ?

tak , rekl bych , ze smyslem tehle featury neni varovat ridice, ktery jede pul metru za vami nalepeny na prdeli. nemluve o tom, ze by vam to blikalo pri kazdem "prudsim" zabrdeni, treba pri sjizdeni z dalnice na sjezd, a zbytecne to matlo ridice, jedouci za vami.

ale aby varoval ridice, kteri jedou za vami ve vetsi vzdalenosti, ve ktere neni poznat, jak moc brzdite (a na jakou rychlost), ze se neco deje. stejne jako na dalnici -kdyz dojedete kolonu, tak taky nepoustite blikace, aby jste upozornili ridice jedouciho metr za vama, ale ridice, kteri se sinou nekde ve vetsi vzdalenosti, a ti jsou predem varovani, ze se "neco" deje.. ale to je jen ma domenka.

Editováno: , autor: Tragedie_v_JZD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...