Přejít na obsah

Bolero vs Amundsen


Doporučené příspěvky

Ahoj, o amundsenovi se toho moc na foru nepíše a v katalogu škoda taky ne tak Vás prosím o podněty a připomínky, cena je stejná BOLERO 8000,- AMUNDSEN 8800,- Zobrazuje amundsen údaje z climatroniku a park asistenta jako bolero? Co umí bolero a amundsen ne? Návod jsem tu na foru nenašel. Díky.

O těchto rozdílech vím.

AMUNDSEN = BOLERO

+ (zuzüglich) Navigation

- (abzüglich) 6-fach CD-Wechsler

* 5" Touchscreen-Display anstatt 6,5" Touchscreen-Display

* Line-In-Anschluss am Gerät anstatt Audioanschluss in der Mittelkonsole

Editováno: , autor: EMAN VRS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych možná jako jeden z rozdílů viděl zobrazování informací na displeji. Alespoň podle obrázků vypadá bolero o trochu přehlednější než amundsen. Ale co se týče ceny, tak neberte navigaci za příplatek pouhých 800,- Kč oproti boleru. Akorát teda bacha, ono to těma osmi stovkama jenom začíná, protože pak potřebujete i mapy, aby ta navigace k něčemu byla. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano s tím souhlasím, dle obrázků to na boleru vypadá lépe. Co se těch map týče, tak ty už nějak seženu. Původně jsem uvažoval o columbovi, ale od škodovky si ho nemůžu dovolit právě kvůli ceně a kupovat ho přes inzerát není nejrozumnější když to tady čtu a taky mi ho nikdo nepojistí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem tak pročítal diskuzi tady, tak sehnat ty mapy není zas až tak jednoduchý. Kully by mohl vyprávět, že? Btw už je máš?

Už si to nepamatuju přesně, ale pro amundsen jsou mapy pouze na CD a cena jednoho je kolem 3.900,- Kč. Samozřejmě s tím, že na CD se nevejde tak velká oblast pokrytí, resp. tak podrobná. Oproti tomu columbus má mapy na DVD s cenou okolo 6.000,- Kč, ale s větším pokrytím na jednom disku a navíc bych řekl, že jsou ty mapy snáz dostupný i z jiných "zdrojů".

Editováno: , autor: Woodbine
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady mas graficke zobrazeni parkovaciho asistenta:post-3278-1259535809_thumb.jpg post-3278-1259535833_thumb.jpg

Udaje z climatronicu ti vyfotim, ale asi az ve Stredu.

A tady neco k tem mapam:post-3278-1259535895_thumb.jpg

Pokud bys tam vlozil vypalene CD s mapama, tak to pise neco podobneho. Co jsem zjistoval, tak zatim neni zadna moznost jak ziskat mapy jinou cestou nez na originalnim CD. Naposled jsem ale toto zjistoval pred dvema mesicema a mozna se od te doby neco zmenilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Jen pro informaci, příští rok se má objevit RNS 315 (Amundsen +) zatím co o něm vím je to, že bude používat mapové pokrytí od fa. Navteq. Jinak bych se přikláněl k objednání Amundsena z výroby a po té ho vyměnit za Columbuse (nemusí se tahat GPS anténa).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 roky později...

Ahoj, nainstaloval jsem do Fabie navigaci Amundsen (RNS 310) a chtěl jsem se zeptat jak jste spokojení s kvalitou zvuku?

Já můžu upřímně říct, že nic horšího jsem snad v autě ještě neslyšel, kvalita zvuku je naprosto příšerná, jen při trošku vyšší hlasitosti je to neposlouchatelné, úplně to trhá uši, zvuk je naprosto plochý, nevýrazný, výšky naopak šíleně ostré, nepříjemné. Ať nastavíte "výšky, středy, basy" jakkoliv, hraje to vždycky příšerně.

Je to normální? Zkoušel jsem jak originální CD, tak MP3 a je to stejné. Jako by koncový zesilovač byl z taiwanského kazeťáku. Myslel jsem, že nic nemůže hrát hůř než rádio Dance a to jsem se šíleně spletl. Takže mám super display, MP3 z SD karet a je mi to narosto k ničemu, jsem hrozně zklamaný. :(

A nevím jak to vyřešit, zřejmě jedině výměnou za jiný model navigace. :( Napadlo mě, jestli to nemá výstup na zesilovač, který by to vyřešil, že by se obešel ten příšerný koncový stupeň v Amundsenu, jestli je to tedy tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...