Přejít na obsah

Kočárek do krátké Fabie 2


hopa26

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi,poradí mi prosím někdo značku kočárku,která se tam vejde bez větších komplikací?A také mne zajímá i zkušenost s tím typem kočárku co vlastníte-myslím to takto:Sice se do auta krásně vejde,ale po měsící se utrhnul popruh a vržou 3 ze 4 koleček. Rád bych vybral nějakou bezproblémovou záležitost,a pak ještě přesvdčit manželku,že je to,co se jí líbí. :palec2:

Vím že je tu stejné téma s Fabii I ale nejsem si jistý,zda je kufr stejně velký.

Celá operace s nákupem bude aktuální do 2 měsíců-bude vděčný za Vaše postřehy.

Děkuju Petr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když sem měl Fiata logo,tak když bylo nejhůř a kufr plnej,tak kočárek sem postavil na střechu s kolama mezi nosiče a uvázal ráčnou. :palec2:

žádný kočárek s pevnou korbou se do krátkýho auta nevleze-jestli se pletu,tak sem něco přehlídl,vybírej něco od tych trojkolek,jak se to skládá,tak to kolo se složí mezi ty dvě a ten kočár se dá do auta na štorc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi to fakt dopadne tak,že zajedu někam do "kočárkárny" a vyzkouším si to na místě.Že bych si s tpřevezením neporadil sám,toho se nebojím,ale budu rád když ho zvládne složit do auta i manželka.

Kombíka jsem zvažoval,ale protože byla krátká FII za top peníze v akci na které bych se s kombíkem nikdy nedostal a hlavně o miminku ještě nikdo nemluvil,zvolil jsem tak jak jsem zvolil.Ale pokud přijde ještě jedno dítě,tak už budu muset jít do něčeho většího.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My jsme řešili podobný problém. Naštěstí jsme o mimču věděli ještě před koupi, takže jsme vzali hnedka kombik. My máme V-travel - zatím spokojenost, lehce se skládá, kola jsou nafukovací s ložiskem a navíc je to ten typ s trojkombinací. Když jsem jej odvážel z obchodu se všemi přislušenstvími (korba, podvozek, sporťák, dětská sedačka), tak jsem musel sklopit sedadla, abych to tam vše narval. Jo zapoměl jsem dodat, že ten náš typ má 4 kola, ale dělají i tříkolku a ta se myslím jmenuje V-cross (snad jsem to nepopletl).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Aj keď ho tam dostaneš, určite to bude len tak tak. Dva týždne dozadu som viezol sesternicu s jej krpcom, a síce sme všetko naložili, definitívne som sa uistil v tom, že moje ďalšie auto bude musieť byť väčšie.

Editováno: , autor: e1.
preklep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Pro info nekterym do budoucna. Britax B-motion 4kola bez problemu vcetne hluboke korby z B-Smartu. Origo B-motion korba je jeste uzsi, takze by se mela vejit taky.

B-smart nutne demontovat kolecka spodek je sirsi.

 

P.S. Nakonec nejlepsi kocarek pro nas je satek, manduca, skaldino :D Takze kocarky stoji prevazne ve sklepe a obcas na malou prochazku tady po meste:D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...