Přejít na obsah

cerny tapece v r.v99


urna_

Doporučené příspěvky

Ešte ma čaká obklad strechy na čierno( tiež flock) a sedačky dám asi pod potahy MAD... Ale to už do tejto témy nepatrí-autor rieši iný problém,takže sorry za OT. :palec2:

v klidu jen sem davej fotky a ukazuj jsem zvedavej. nemas nekde fotky postupu jak jsi delal ty tapece ve dverich? diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jediné čo nerobím sám je samotné nastrelenie vlakien. Ale kamoš má zariadenie,takže ja všetko demontujem a odstrojím vyčistím a navrhnem kombináciu farieb. Do zmeny som sa pustil hlavne koli tomu,že som prerábal dvere na 4xel.okná a spetné a tapacíre čo som zohnal boli v biednom stave. Po namontovaní čierno-červrných tapacírov som zistil,že šedé pirely na dverách sú hnus a zvyšné šedé plasty v interiery tiež. Tak som postupne vymenil komplet spodok prístrojovky, dorobil lakt.opierku prehodil koberec za čierny atd...atd... Bohužial foto rozobraných tapacírov nemám,ale je to fuška nakolko tie výplne sú lisované a lepené v lise,takže spet to ide tažko. Ale ja to robím pre zábavu,takže sa rád pobavím. Pokial by som si mal platit za prerábku asi by tobolo finančne neúnosné. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sorry za ot :feve:

ale nemůžu jinak..

Chlape tys předělával okna od elektriky? ja mam manual na všech a chci to příští rok hodit všechno do elektriky, co si k tomu potřeboval, mohl bys mě seznam napdsat pomocí SZ??? zkušenosti a věci co potžebuju, at vim co mám shanět. A dělal sis to sám?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...