Jump to content

Oneskorené striekanie vody na predné sklo

ddrmodes
 Share

Recommended Posts

Tak som to včera skúšal a aj ja to mám opozdene vpredu, avšak nepríde mi to ako problém. Tak či tak pôjdu po zime tie gumy stieračov na výmenu lebo po zime už nebudú v najlepšej kondícií. lol

BTW: čo som tak sondoval medzi známymi, tak aj im to opozdene tlačí vodu a to majú všetci rôzne značky. Takže to nebude chyba iba Fabií a Roomstrov.

No... Tak dôkazmi nedisponujem... :smich: Auto v blízkej budúcnosti nebudem rozoberať, DP FII nemám a v FI niesu znázornené hadičky ostrekovačov... Túto info mám z jedného topicu, už ani neviem čo sa v ňom preberalo. Tento ventil by sa mál nachádzať niekde pri zadných ľavých dverách u FI. Samozrejme nemal som ešte potrebu hľadať ho. :palec2::p

Mimo to mě napadla možnost elektronická: Co třeba zkusit udělat obvod s 555 a pár součástkama, jakmile se sepne čepadlo na ostřikovače, chvilku motor pro stěrače počká dejme tomu 2-3s a pak se sepne . Samozřejmě elektronických způsobů je více.....

PROCHY603: no wow, som myslel, že FII sa nelíši až tak od FI v oblasti elektroniky, rozvrhnutia dielcov a podobne. :palec2: Inak skladám klobúk dole pred tebou, podľa toho čo píšeš si mal FI odstrojenú do poslednej šrubky. ;)

Ale ok, nebol som si istý či je použitý alebo nieje spätný ventil na zadný ostrek. Ak vieš na isto že tam nieje, nevidím dôvod s tebou nesúhlasiť. B)-_-

Tento zpětný jednocestný ventil, o kterém píše "Prochy" mě funguje bez problému 2. rok. Montoval ho zmámí který se věnuje stěračům a ostřikovačům pro škodovku. Je namontovaný pod plastovým obložením levého předniho podběhu. Investice cca 15kč, bohužel pro škodovku velký peníz.