Lukáš85 Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Zdravím , prosim vás, scháním masku na octaviu , přikládám foto , pokud byste někdo věděl kde bych ji sehnal..dejte vědět..díky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadyS Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 výrobce je MATTIG http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...-v-2000-s276282 http://www.mattig.de/content/index.php?opt...p;limitstart=12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidi Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Zdravím , prosim vás, scháním masku na octaviu , přikládám foto , pokud byste někdo věděl kde bych ji sehnal..dejte vědět..díky.. Seženeš ji například tady: http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...p;kid=skoda_159 http://www.rusmich-tuning.cz/Mattig/Maska-...vana_g3008.html ještě taky u Tuning-Centra, ale tam je nezajímavá cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš85 Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 Díky díky.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKx Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabiak Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Tady další podobná alternativa od Milotecu http://www.milotec.net/vypln-ramu-original...ia-facelift.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Ahojte pánové chcel by som vas poprosit či by niekto nevedel zohnat, alebo nema doma nahodou tento diel prednej masky na O1 1.8 20V SLX r.v 1999 ,lebo v obchode zato pýtaju nehoraznu cenu a nepotrebujem komplet celu masku , len ten diel ktory mam prasknuty....no a vrakovisko som chcel skusit ale co mam najbližie tam taku nemaju no a druha je od nas asi 150km a nie je iste ci tam zozeniem, keby sa inak nedalo zoberem aj komplet masku za slusnu cenu dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Jestli to dobře chápu, tak scháníš jen samotnej plastovej rámeček masky a to v barvě stříbrná metla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Jestli to dobře chápu, tak scháníš jen samotnej plastovej rámeček masky a to v barvě stříbrná metla? ....ano iba ten plastovy ram......vedel by si mi s tym pomoct? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Jestli to dobře chápu, tak scháníš jen samotnej plastovej rámeček masky a to v barvě stříbrná metla? ....ano iba ten plastovy ram......vedel by si mi s tym pomoct? Myslím, že mám jeden rámeček v garáži, ale nevím v jakém je stavu, já se podívám, nafotím a ozvu se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Jestli to dobře chápu, tak scháníš jen samotnej plastovej rámeček masky a to v barvě stříbrná metla? ....ano iba ten plastovy ram......vedel by si mi s tym pomoct? Myslím, že mám jeden rámeček v garáži, ale nevím v jakém je stavu, já se podívám, nafotím a ozvu se. OK ...vopred dik!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyhonza Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 a neválí se doma někomu třeba i rozbitá maska na facelift? jde mi o tu mřížku, chtěl bych odstranit znak a potřebuju ty příčky. Nechce se mi kvůli tomu kupovat nová, když to stejně rozřežu. může být i na kousky ale fotoby pomohlo. díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cokapid Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Ahojte, chci se zeptat, mám nyní octavii 99 ale provádím komplet přestavbu předku na RS(světla,nárazník atd. ) Jediné co bych zatím nechtěl měnit je maska.Mám tam sporotvní masku od Milotecu pro r.v,. 99. Nemáte někdo fotky jak to bude vypadat nebo spíš co je naní tak rozdílné? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabiak Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Tak to vyzkoušej a když se ti to nebude líbit masku dokoupíš ne? Je jinak tvarovaná kolem světel a tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 (edited) pokud máš předface,tak počítej že budou dobet větší mezery kolem světel a mezi nárazníkem,je to jen o efektu,jinak face má seikmené žebrování,je vystouplá,širší a vyšší! Edited July 3, 2008 by olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cokapid Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 (edited) Jasně napřed to zkusím a pak uvidím. čekám neý mě přijdou všechny díly tak mě jen zajímalo jaký je ten rozdíl. Edited July 3, 2008 by olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinos Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Zdarec, poradíte mi prosím někdo kde sehnat přední masku na octavii předface, v které jsou zabudované přídavné světla?: Hledal jsem už všude, ale nemůžu ji nikde sehnat. Možná mne s tím to příspěvkem hodíte jinam, uvidíme. Martin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanek007 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 pokud vim tak v masce nejsou, avaji se pod masku... ale stejnak je dle silnicniho zakona pouzivat nesmis- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinos Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 pokud vim tak v masce nejsou, avaji se pod masku... ale stejnak je dle silnicniho zakona pouzivat nesmis- Prodávala se i maska se světly, jen nevím kde ji sehnat. A použít se nesmí věcí.... v noci přídavné světla jako když najdeš a na blbečky s mlhovkama když nejsou třeba je to celkem účinný rentgen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts