MikiKo Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Ahoj, začíná to vypadat že jsem někde ztratil klíček od auta. Mám ještě náhradní ale asi bych to chtěl nějak řešet protože nevím zda mi nevypadl někde u auta kde ho někdo sebral a ví jaké mám auto. Mám dálkový centrál s alarmem na klíček jak to půjde udělat???? Udělají to v autorizovaném servise???? Budu muset měnit vložku zámku nebo jen přeprogramují imobilizér, když nebudu chtít aby ten starý klíček fungoval??? Dík za odpovědi M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woody Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 No, já bych osobně koupil tady v bazaru sadu nových klíčů i s vložkama a máš klid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosta1.8 Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 V autorizovaném servisu ti nechají udělat další klíč, jen musíš mít ten štítek s kódem-o přeprogramování se musíš informovat ale měli by to dokázat a nebo ti poradit který servis to dělá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notobi Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 rozhodně je lepší vyměnit sadu přehrání imobiliseru řeší max startování, ale ne to že se ti někdo dostane do auta navíc v dnešní době neni problem aby si někod zjistil kod imobiliseru na na notasu a odjel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirsont Posted January 19 Share Posted January 19 Pokud bude mít někdo za účelem krádeže vozidla noťas, nejspíš pro něj nebude také problém dostat se do zamčeného auta např. pomocí turbodekodéru, který následně použije do spínačky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts