Přejít na obsah

Blikanie pristrojovky pri zapnutych stieracoch


siscox

Doporučené příspěvky

Mal by som taky problem, ze v jedno rano som isiel do prace za dazda a pristrojovka mi obcas zablikala. Mam Fabiu HTP 1,2 51KW a problem sa vyskytuje pri zapnutych stretavacich svetiel a stieracov. Najprv som si myslel ze to bude kvoli dazdu ze niekam zateka, ale nie lebo som spravil test doma, auto som nastartoval, zapol stretavacie svetla, stierace, teplota vonku okolo 4 C a bez dazda. A zablikala pristrojovka, cyklus stieracov sa zrychlyl. Auto mam cisto nove 4 mesiace a bol som uz aj v skoda servise a vobec sa s takymto problemom este nestretli, auto napojili na pocitac a nic im neukazalo a zavada sa akokeby naschval nechce preukazat ked sa tam u nich testuje. Nevedel by mi niekto poradit v com moze byt priblizne problem? Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsak ved ano, ja som im vravel ze to robi len ked mi idu stierace, ale akonahle im to v servise chcem ukazat, naschval to nerobi-neblika nic, funguje normalne. Uz si budu mysliet ze si vymyslam.

Editováno: , autor: Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze teraz uz taky dobry tyzden mam auto v skoda servise (Nove zamky), udajne chybu uz nasli a cele sa to riesi a ze vraj teraz cakaju kym dostanu nejaku suciastku. A ano mal som tam dodatocne davane autoradio Kenwood. Dufam, ze uz onedlho bude hotove. :)

Editováno: , autor: Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! poucij tlacitko ODPOVEDET, ktere je az uplne dole.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná ti pomůžu já měl úplně stejný problém u Fabia 1 1.4, při zapnutých světlech a zapnutí stěračů mě začali lítat ručičky budíků a vynulovalo se denní počítadlo a mysím že nějaké kontrolky blikali už neví m je to tak 5 roků. Nevěděli čím to je vyměnili řídící jednotku elektroniky a nepomohlo to a nevěděli co s tím až mě napadlo jeslti to není budíky ( přístrojovkou) vyměnili a bylo po problému. Myslím si že je to to stejné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim, ze to bude nejaka cilena vlastnost. Pristrojova deska se po ujeti urciteho poctu km a stari prepne do tuzerskeho modu a pri jizde bude blikat v diskomodu. No kazdopadne mam takovej pocit, ze vymena pristrojove desky bude mnamka a fakt bude brzy potreba kupovat auto jednou za tri roky, aby clovek nenarval vic do servisu.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to spíš viděl na nucené omezování nákladů.. ostatně, podívejte se třeba na ceny u rakušáků a na ceny, které u nás byly cca před pěti šseti rokama. Někde se to projevit musí. Dneska je Style Plus 1.4 za 314 900, po novym roce snad dokonce eště o cca 35k níž - to musí bejt k posrání za tohle vyrábět..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...