rondob Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Ahojte chcel by som si namontovať ohrev spetných zrkadiel na felíciu BMM r.v.95 nechcem elektrické zrkadlá len nové sklíčka s ohrevom a nejaký postup zapojenia. prosím poradte mi ako na to. je tam nejaká príprava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Ahojte chcel by som si namontovať ohrev spetných zrkadiel na felíciu BMM r.v.95 nechcem elektrické zrkadlá len nové sklíčka s ohrevom a nejaký postup zapojenia. prosím poradte mi ako na to. je tam nejaká príprava? Já osobně jsem to napojil na vyhřívání skla 5tých dveří (asi bych to ani jinak neřešil :-). Konkrétně si to už nepamatuju, ale nic záludnýho to nebylo když jsem to zvlád i já...Jen si zjisti, který kablík na vypínači vyhřívání tí spíná proud na výhřev okna a pak už není co moc řešit. Jsou to cca 3 roky a doposud fachčí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Proč to neuděláš takhle? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=37041&hl= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts