Přejít na obsah

Stupeň výbavy


sergej158

Doporučené příspěvky

Zdravím, jsem novým majitelem Fábinky a zajímá mě, jaký stupeň výbavy vůbec mám. Jedná se o dovoz z Něměcka a nikde na vozidle jsem označení Clasic,Ambiente,Comfort apod. nenašel :angry: Jinak to má tempomat,man. klima,elektrony,lepší sedačky (viz. obrázek), mlhovky,metal. lak, hagusy,tmavá zadní skla,kožený volant, lišty na prazích, kliky i zrcátka vlaku... Poradí mi někdo :worthy Více viz. podpis.

fab1t.jpg fab2.jpg fab3.jpg fab5.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdar,

takze ja som si osobne pozeral svoje stitky na Skode Fabia 1.9TDi Elegance vybava rok vyroby 2001. Kody v kufri nehovoria o vyhrievanych spatnych zrkadlach, ale na plaste s elektrickym riadenim toto vyhrievanie je znazornene obrazkom. Mam vobec v auto vyhrievanie spatnych zrkadiel? Ako to viem skontrolovat?

Resp. neviete niekto aky je kod pre vyhrievane spatne zrkadla?

Editováno: , autor: onder
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No praveze nie som si isty. V skoda kodoch v kufri to nie je vobec napisane, resp. na zaklade stranky http://igorweb.org/equidec/Default.aspx som nenasiel ze by boli vyhrievane.

Vies mi poradit ako by som to vedel skontrolovat ci su alebo nie su vyhrievane?

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

máš je vyhřívaný, elktricky ovládaná zrcátka ve Fabii jsou VŽDY vyhřívaná....pokud máš sklíčka a pojistku OK, tak to dej na výhřev a sám uvidíš že to funguje (když otočíš kolečko na výhřev, tak by to mělo být slyšet v relátku- jakoby lehce cvaknout) ;)....když není velká zima, tak to jde i cítit na dlan, že zrcátko lehce sálá teplo

PS: necituj předchozí příspěvek viz pravidla

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono sranda je ze v kodoch to uvadzanie nie je. Vybava je Elegance, import automobilu z Francuzska. Inak ked som si pozeral VIN kod cez stranku http://igorweb.org/vindec/Default.aspx tak mam len 2x airbag, a napriklad som si nasiel na inzeratoch Skodu Fabia Elegance s rovnakou motorizaciou a airbag tam bol 4x.

Dost zaujimave......... Co poviete?

@kibi: Aky mas kod v zadu v kufry pre vyhrievanie spatnych zrkadiel?

Editováno: , autor: onder
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

není to zajímavé, Elegancky měly zprvu 2 bagy a další 2 za příplatek (sám mám rv konec 2001 a bagy jsou 2)....nesmíš plně dávat na ten dekodér, dělal ho jeden z místních členů, nemusí vše být 100%...tuším že mi to ukazovalo pouze elektricky ovádaná zrcátka, ale jak jsem psal výše u Fabie to znamená automaticky i vyhřívaná ;)

PS: nehledě na tom že v zahraničí mohly být výbavy lehce jiné, nebo speciální edice...viz edice 100, GT atd, které u nás moc vidět nejsou ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze zrkadla su vyhrievane, ale bohuzial je ich potrebne vymenit. Najskor poskodenie vodice v karbonovej vlozke (od znameho pozicane zrkadla vyhrievali v pohode).

Otazka znie:

Ako silno citite vyhrievanie spatnych zrkadiel na aute? A ako vyhrievanie zadneho skla?

Diky moc za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám trošičku modernější autí - ale zrcátka mi vyhřívání rozmrazí během nanejvýš 5 minut - to když smetu to co smést jde a co je namrzlé nechám na topném článku. Zadní okno "topí" tak, že když natočím motor a zapnu zadní vyhřívání, než dojdu k zadku cestou čelní sklo - jeden bok auta - zadek, mám na skle vytáté cestičky a můžu poměrně lehce seškrábnout zbytek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vyhřívání zadního skla i zrcátek je otázka pár minut - zadní cca kolem minuty - dvou a jde vidět "vyhřáté pruhy" na zadním skle, dle síly mrazu a námrazy na skle....zrcátka trvají lehce déle, ale když na nich není echt led, tak cca 3-5 minut a jsou krásně odmlžený ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...