Přejít na obsah

Otáčky


octaviatdi

Doporučené příspěvky

Cau,tak už si nevím rady,nedávno bylo auto v servisu ..chvili to bylo ok a ted zase problémy,když nastartuju mám krásné otáčky 800-850 a po chvilce se zvednou na 1100-1200 . Je natahána nová kabeláž,nový alternátor,nový setrvák .. nevíte čím by to ještě mohlo být ? já už si stím nevím rady a jestli se to nevyřeší,auto pude z domu,už na to nemám nervy !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím.......Ja mam ten sami problem s motorem ale z 1,8T a nevjem si rady .Znami mi niečo spominal že deesle maju nejake 2 relatka pri ktore keď su pokazene tak ich VAG nenajde a nehlasi to žiadnu chybu neviem kde su ale spominal mi niečo že kdesi v umelej krabičke v priestore motora.Jedno rele že je špatne a to vraj stoji okolo 350kč.On prišiel na to až to tom čo vrazil do auta a hlavne do servisov 10 000kč. Viac neviem. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto bych opravdu videl na cidlo teploty motoru a nebo cidlo teploty chladici kapaliny. Jak vam ukazuje teplota chladici kapaliny na palubovce? Motor ma nespravne informace o teplote a pokousi se motor zahrat. VAG to nezjisti, protoze informace od cidla dostava, bohuzel ale spatne. Toto se mi stavalo na 1.6-ce ovsem obracene, motor jsem po ranu nastartoval a dokud se nezahral tak chcipal.

Ovsem je divny ze by tohle v servisu nevyzkouseli ... i kdyz ja se snad ani nedivim :(

Editováno: , autor: Bladik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...