Přejít na obsah

Alpine CDE-101R


Doporučené příspěvky

Zdravim,

ma tady nekdo Alpine CDE-101R? Zajimala by me vase osobni zkusenost s timto radiem - zejmena provoz USB - jak velkou USB flashku zvladne, jake jsou pripadne problemy apod.

Diky moc

Ahoj, mám ho skoro už rok, je jednoduchý a hraje pěkně, jen se mi tak jednou za měsíc prostě nezapne a pomůže jen vyndání pojistky, vše je zapojený jak má bejt a tak nevim resp to neřešim.

Jinak flashku mám 4GB, jestli umíí větší nevim, tohle mi stačí víc než dost, jen musí bejt jako všude jinde naformátovaná jen FAT, NTFS nezvládá.

Hele takhle za tyhle prachy dpostaneš hodně muziky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co sa tyka tej 16 GB flashky,tak na to ti tu jednoznacnu odpoved asi tazko niekto da :-), zalezi totiz na vlastnostiach samotnej flashky , ci bude schopna s USB vstupom tvojej masinky spolupracovat. Ja na svojej CDA 9884R pouzivam 160GB ext HDD uplne bez problemov, 8 GB flashku tiez , skusal som aj 16 GB flashku, ale s tou bol problem.Na forach zaoberajucich sa touto problematikou som sa docital ,ze zalezi na tom , ci tej flashke staci napajanie z USB vstupu autoradia, ktore je schopne dodat max 500mA. Takze jedina moznost - priamo vyskusat :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2fancar: ja vim, jenze ten vzhled je prece jen taky dulezitej... Tyhle radia vypadaji jako kdyz jsou 20 let stary a jeste se do toho davaji kazety. Nechapu, jak si dneska nejaka firma muze dovolit s necim takovym vylizt na trh :)

2jajo: zajimavy - slysim poprve, ze by se obycejne flashky odlisovaly potrebnym napajenim... No, je to proste pech, ze to nikdo neumi zodpovedet...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

viac sa dozvies tu http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?p=3647922 alebo aj tu http://www.diymobileaudio.com/forum/diy-mo...ernal-hd-4.html :palec2: zaklad je ten aby flash-ka ako aj ext.HDD boli naformatovane ako FAT /nie NTFS/ a aby nepotrebovali na svoj spravny chod viac ako spominanych 500mA ,ktore je schopna dodat USB zasuvka.

Editováno: , autor: jajo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...