Jarrku Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Kdo poradí? Nevíte někdo jestli by pasovala tato nebo podobná světla Obrázky světel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubSkopal Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 čau ty chceš angely nebo devily? já mám devily a jsou fakt supr, žádny jiny světla tam asi pasovat nebudou jak už držákama tak aj designem ale na netu jsem našel aj angely na octávku ale nikdo nemá fotku jak vypadaj a neví jestli je ještě furt možny dovézt z německa tak newím brácha si je chtěl objednat na octávku a zatím se nevyjádřili z toho tuningu tak to bude asi nějakej žert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firerider Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Zdarec, já mám zájem o ty devil světla... Jenom bych je chtěl vidět na autě, než bych je koupil. Neměl by si fotku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 tuším, že je tady má kolega na autě RED LADY pohledej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headerTDI Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 tušim že devil eyes se řešily tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9634&st=450 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarrku Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 Já bych mněl nějakou takovou představu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubSkopal Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 čau fotku mám, můžeš podívat na http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=74689 tam je cely moje auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarrku Posted December 20, 2009 Author Share Posted December 20, 2009 Čau auto máš opravdu SUPER ale mě se zrovna tyto přední světla moc nelíbý chtěl bych něco podobného co je na fotce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubSkopal Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 jo díky za auto, světla ktery jsou na fotce se vůbec nevyrábí páč to je jenom Virtual Tuning zatím jsem nikde takovy světla nenašel ale našel jsem jiny ktery vypadaj ještě líp a hlavně že pasujou na octávku bez žádných úprav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarrku Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 (edited) Že se světla z mé fotky nevyrábi vím ale sháním něco podobného můžeš mi poslat nějaké odkazy na různé tuningové stránky? Neříkejte mi že se vyrábí jenom jedny tuningové světla na Octu. Vždyť je to krásný auto na tuning. Edited December 21, 2009 by Jarrku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapo1222 Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Caute ja by som sa chcel opytat ci neviete nahodou aky priemer ma v octavii hmlovka??? Mam octaviu 1.9 TDI r.v. 2001 chcel by som tam dat tie svietiace kruzky alebo ak ma niekto iba tie kruzky na aute nech mi napise priemer kruzkou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Nemáte někdo zkušenost s výměnou předních světel u typu 96-00 za čirý tip L&K. Vyplatí se to měnit nebo je lepší investovat třeba do Night Braker či něčeho podobného? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabiak Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 (edited) Sorry chtěl jsem pomoct a ukázat ti jak na to. Ale vládne zde nechutná cenzura a moje příspěvky jsou mazány. Je mi to líto. Mám přez 6tisíc příspěvků dal jsem sem spoustu rad a fotografií jenže pak si někdo řekl že ho tohle forum bude živit. Edited January 21, 2010 by zabiak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajman Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 L&K světla a pak NightBreaker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabiak Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 (edited) ceznurováno Edited January 21, 2010 by zabiak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Sorry chtěl jsem pomoct a ukázat ti jak na to. Ale vládne zde nechutná cenzura a moje příspěvky jsou mazány. Je mi to líto. Mám přez 6tisíc příspěvků dal jsem sem spoustu rad a fotografií jenže pak si někdo řekl že ho tohle forum bude živit. No co se dá dělat,ale je to velkej boj,je třeba hodně předělávat,či upravovat,nebo to tam sedne jak pr.... do kalhot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts