Jump to content

Přední světla

Jarrku
 Share

Recommended Posts

čau ty chceš angely nebo devily? já mám devily a jsou fakt supr, žádny jiny světla tam asi pasovat nebudou jak už držákama tak aj designem ale na netu jsem našel aj angely na octávku ale nikdo nemá fotku jak vypadaj a neví jestli je ještě furt možny dovézt z německa tak newím brácha si je chtěl objednat na octávku a zatím se nevyjádřili z toho tuningu tak to bude asi nějakej žert.

Že se světla z mé fotky nevyrábi vím ale sháním něco podobného můžeš mi poslat nějaké odkazy na různé tuningové stránky?

Neříkejte mi že se vyrábí jenom jedny tuningové světla na Octu.

Vždyť je to krásný auto na tuning.

Edited by Jarrku

• 4 weeks later...

Sorry chtěl jsem pomoct a ukázat ti jak na to. Ale vládne zde nechutná cenzura a moje příspěvky jsou mazány.

Je mi to líto. Mám přez 6tisíc příspěvků dal jsem sem spoustu rad a fotografií jenže pak si někdo řekl že ho tohle forum bude živit.

Edited by zabiak

Sorry chtěl jsem pomoct a ukázat ti jak na to. Ale vládne zde nechutná cenzura a moje příspěvky jsou mazány.

Je mi to líto. Mám přez 6tisíc příspěvků dal jsem sem spoustu rad a fotografií jenže pak si někdo řekl že ho tohle forum bude živit.

No co se dá dělat,ale je to velkej boj,je třeba hodně předělávat,či upravovat,nebo to tam sedne jak pr.... do kalhot.