Přejít na obsah

Kupit ci nekupit referentske vozidlo z MB? (radsej nie :) )


paldous

Doporučené příspěvky

http://auto.idnes.cz/video-skoda-octavia-r...48_automoto_fdv

Pozrite si video, toto je jeden z hlavnych dovodov preco by som si NIKDY nekupil referentske vozidlo z MB (a ani od inych vyrobcov)

Nikdy totiz nezistite ci prave vase auto ktore kupujete nesluzilo ako taketo testovacie (predvadzacie), sice je pekne ze ma najazdenych "len" 5000 km, ale je otazne za akych podmienok ich najazdilo :)

Uz len pre ten pocit......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten odkaz som tam dal len pre inspiraciu, az niekedy budete stat u referentskeho auta aby ste si uvedomili ze co vsetko moze mat za sebou, s tym textom v odkaze to nesuvisi, len s tym videom :)

inak myslim ze maloktore auto si za 10 rocny zivot na cestach uzije take ukrutne zaobchadzanie ako tieto testovacie, ktore sa samozrejme po roku az dvoch normalne zvyknu predavat... predsa nikto kto je normalny a ceni si svoje auto na ktore si poctivo zarobil si ho nebude nicit a bude ho setrit ako sa da....

tak tolko na margo odo mna....

inak netvrdim, ze vsetky referencky to zaziju, ale nikdy nevies ktore ano a ktore nie....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

POZOR!!!!referenské auta mlžou být dvoje.Když s tím jezdili zaměstnanci škoda,klasické jízdy do práce atd.tam je záruka,klidně dnes i prodloužená.

potom jsou referenská auta,která byly používáná za účelem testování,prezentací atd,tyto vozy prodává Škodovka s velkou slevou,ale nevztahuje se na nich záruka!!!Je to poznačené na 1 straně servisní knihy-"vozidlo bez záruky Škoda-Auto".U těchto vozů se dá zjistit,na co byly testovány,co s němi bylo děláno a dá se dokoupit kompletní záruka CAR Garantine.

Jinak si nedělejte žádné iluze o nějakým slušným zacházení s refer.vozy,ale zase na druhou stranu,máte 100% záruku na původ vozu,což v dnešní době není k zahození.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Jo,jo má to svoje výhody a nevýhody.Ale já bych se toho nebál.Takto se dá koupit auto slušně vybavený,zánovní a podstatně levněji. :) A nebo koupit auto,co

stálo na salonu nějakou dobu.To taky vyjde finančně dobře.Já osobně bych radši koupil nějakou předváděčku s pořádným motorem a slušnou výbavou,než nový auto a uplně holý s nejlevnější motorizací. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

<a href="http://auto.idnes.cz/video-skoda-octavia-rs-v-akci-za-volantem-pilot-rallye-pfe-/automoto.asp?c=A091209_142348_automoto_fdv" target="_blank">http://auto.idnes.cz/video-skoda-octavia-r...48_automoto_fdv</a>

Pozrite si video, toto je jeden z hlavnych dovodov preco by som si NIKDY nekupil referentske vozidlo z MB (a ani od inych vyrobcov)

Nikdy totiz nezistite ci prave vase auto ktore kupujete nesluzilo ako taketo testovacie (predvadzacie), sice je pekne ze ma najazdenych "len" 5000 km, ale je otazne za akych podmienok ich najazdilo <img src="http://forum.skodahome.cz/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":)" border="0" alt="smile.gif" />

Uz len pre ten pocit......

Litujeme, ale požadovaná stránka neexistuje

Hledaný výraz můžete zadat do vyhledávacího pole nebo použít následující přehled

? uz to nejede ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

To já si referentskej vůz minulej rok koupil... ;):smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: v r.2007 ukončili výrobu FI, takže s touhle pouze dojezdili (docourali) do 5tis. km, s autem naprostá spokojenost, voněl novotou, po roce musím říc, že ho mám čím dál raději.. :p

***Výhody: auto vyčistili, motororový prostor taky, vše naimpregnovali, záruka, doložená servisníí historie, a za výbornou cenu byly součástí parkovací seznzory, klima, vše v elektrice....

***Nevýhody: zatím jsem žádný nenašel (joo jedna tu byla, musel jsem si pro ní jet 160km)...

***Srdíčko 1,9TDI šlape, takže měním jen olej a filtry.

A co tohle téma řeší? Když si koupím auto z bazaru, jakou mám jistotu, že sním mladej nevybouřenej týpek taky takhle neřádil a není něco načatý (turbo atd.. :p ).. :smich: :smich: :smich::palec2:

PS: To vwberni - mě ten odkaz funguje i teď... :) pěkně tam tomu červenýmu RSu dává.. jouuu

Editováno: , autor: Jarys
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zrovna tohle RSo mam doma. A zatim bez problemu. Dostal jsem ho vymněnou za předchozi předfl. žlute barvy u ktereho jsem zjistil že bylo několika nasobně (2x-3x) přelakovane.A to přej snim měl jezdit naky ředitel ze škodovky.Takže je jedno jestli je to referenčka od zamestnancu nebo je to novinařske.

Editováno: , autor: zdeno77
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdeno77: a jakou jsi měl RZ-ku v techničáku? 9S2 8549? Pokud ano, tak to (ji) se máš. Ale co on na tom mohl Honza dojebat, maximálně gumy a zadní brzdy.

Měl bys jet někdy se Skajou nebo Snížkem, ty Raketku zajíždějí i teď ve 120 000 km :kol-48:

Osobně bych do toho šel, když by mi to dali s 20 000 km a touto výbavou za 450 000 Kč, hned bych ji bral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj já měl octavii2 kterou jsem koupil jako referenčku když byla pul roku stará a měla najeto 20000km.Když jsem jí koupil tak jsem byl snad nejštastnějí chlap pod sluncem.První jízda byla po dvou měsících koupě do Chorvatska a hned třetí den v Chorvatsku se zablokoval alarm.Následoval odtah a s tím spojené ty starosti,volání,dohadování s Chorvatama atd.Za sedum dní nato samy začaly topit sedačky a ne a ne se vypnou.Nakonec vše opravily a my po deseti dnech v Chorvatsku jely domu.Ve Slovinsku na dálnici se drahá octavie přepla do nouzáku a bylo zase o zábavu postaráno.Následovalo vypnutí a zase nastartování a tak se to opakovalo dalších 800km.Doma zjistily že odešlo turbo.Další tři měsíce až na nějaké to zavrzání a vrzáni v interieru byla hodná. Až najednou zpátečka začala řadit přes zuby.Vservisu my řekly že pravděpodobně asi odešla spojka,paráda zas je o zábavu postaráno.Nikdo si nedovede představit co to bylo za peklo aby to daly dohromady,těch telefonu do Boleslavy a imeilu než se rozhodly dát tu spojku novou protože u nás v autorizovanym servisu trvrdily že Boleslav dává na spojku jen 15000km nebo pul roku záruku.Nakonec po strašné hádce to teda opravily a z fabriky my poslaly návod jak řadit.Za čtyři měsíce odešel počítač a pak vstřík a pak váha vzduchu a pak to pořád pokračovalo a pokračovalo až jednoho dne jsme měli autonehodu a já byl snad nejštastnější chlab pod sluncem že pojištovna tu drahou octavii odepsala jako totálku a já na ni tolík neprodělal.Jinak si nedokážu představit kdyby miláček nebyl v záruce.Vím že ted si většina řekne asi blbej kus ale skoro v každym servisu kde měly čest miláčka opravovat řekly že s referenčkama má hodně lidí starosti ,tak nevím, asi jsme si s oktulí nepadly do oka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupil jsem takhle Superb 1.8TSI s velmi dobrou vybavou, byl vyrobeny v dubnu, kupoval jsem ho v listopadu tehoz roku. Najeto cca 25000km a sleva oproti puvodni cenikove cene vice nez 300 000. Mam ho rok a pul zatim jsem s nim najel 35 000km a krome filtru jsem resil pouze lozisko spojky, ktere mi vymenili hned kratce po koupi na zaruku. Auto mam porad v zaruce, protoze vsechny referencky maji zaruku prodlouzenou. Auto ma jasny puvod a znamou servisni historii, navic auta v bazarech toho maji obvykle za sebou mnohem vic nez ty referencky. Za sebe bych referencku klidne doporucil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promíň, ale tohle mi nedá.

Ty nemáš na klávesnici i (měkké i)?

Jo, jo, máš naprostou pravdu. Vím, že chyb je tam dost. Slovesa s koncovkou, a nespisovná slova, čárky v souvětí. Nevím, jestli ti to mám přepsat. Věřím, že poentu jsi pochopil, očko přimhouříš a příště, až budu psát, dám si pozor. Omlouvám se za mé unešení, kdy jsem zvolil sdělení nad pravopisem. A víš co, :kol-46:

Editováno: , autor: frydak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...