Přejít na obsah

Dálkové ovládání centrálu - problém


michal9

Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...

Ahoj, dneska jsem si nechal nainstalovat do auta dálkové ovládání centrálního zamykání. Ze začátku vše fungovalo v pořádku ale nyní se objevil problém. Když zmáčknu odemknutí auta, stává se, že se odemkne pouze kufr. Při zamknutí stejná situace. Když auto opětovně odemknu a zamknu tak se zavře celé auto. Dálkové ovládání má 3 tlačítka - kufr, odemknutí , zamknutí - při stisknutí tlačítka kufr se nic neděje - asi není naprogramováno. Samotný centrál na klíč vždy odemkl celé auto a také zamkl.

Nevíte co by mohlo být špatně ? Neinstaloval jsem si to sám, nechal jsem to odborníkovi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to opravdu netuším, říkal, že to tak zapojuje pokaždé. Možná lepší přístup. Každopádně vše už funguje až na ten servomotorek kufru. Nemáte někdo odkaz nebo tip na koupi toho motorku ? když jsem to hledal na zbozi.cz tak jsme našel jen zámek ale ne servomotorek....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za radu :) takže než se k tomu dostanu, tak stačí odpojit motorek a zamykání půjde manuálně klíčkem (tedy jen kufr)? jelikož pracuju v zahraničí nemám moc šanci se k opravě teď mezi svátky dostat :) servomotorek je taková šedá obdélníková krabička předpokládám... stačí odpojit napájení ? případné foto by mi pomohlo moc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo Prochy, já to četl, jenže jsem v ČR jen na omezenou dobu a nestihne mi to přijít. Takže navštívím v pondělí naši škoda mototechnu, tam mají snad všechno :) Když jsem ten motorek rozhýbal a připojil tak fungoval, otázka je jak dlouho.

P.S.: nemáš taky odpověď na toto téma ? Jsi znalec, díky za rady ! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1320954

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...