Losky83 Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Ahoj, občas se mi stane, že nastartuju (většinou po 2 dnech stání) a tak 15m nejde posilovač a kontrolky budíky svítí z půlky. Taky mi začala skřípat volnoběžka alternátoru, auto má natočíno 195tis km a alternátor je původní. Mám možnost teď koupit nový altík i s volnoběžkou, tak do toho půjdu, je to za pakatel, ale víc mi je divné to servo. Podle mě špatně dobíjí alternátor a občas nemá energii na posilovač, je to tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 vag? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losky83 Posted December 17, 2009 Author Share Posted December 17, 2009 Vag neukazuje nic, to bych to musel mít zrovna připojený a to je náhoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivomb Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Take bych to tak tipoval, nekdy mi pri poklesu otacek kratkodobe "vytuhne" servo - nema dost proudu. Zadna kontrolka neblikne a ani nezaznamena chybu na diagnostice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losky83 Posted December 22, 2009 Author Share Posted December 22, 2009 Jsem rád, že v tom nelítám sám:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gzolee Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 No nejsi sam mam to iste a koupil sem novy alternator a to iste zase napul topeni svetla a uz to ani nestartuje pomoc vag ziadne kody nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNNTomas Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 (edited) Zkontroloval bych kabeláž /spoje, snímač/, někde asi bude úbytek když vypadává... Baterka drží? Edited December 23, 2009 by NNNTomas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losky83 Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 Taky bych to viděl na problém někde jinde, mě po nastartování jde hned na baterku 14,4V. Stačí přidat plyn a servo hned jede, tak nevím. Zatím jezdím:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts