Přejít na obsah

hadicka ostrekovaca


semirr96

Doporučené příspěvky

Minule som si chcel umyt zadne sklo a pri spustani zadneho ostrekovaca som si vsimol ze na sklo nestrieka ziadna kvapalina a v aute ju je citit je mozne aby sa to nejako odpojilo alebo pretrhlo alebo nejak inak poskodilo?????

Vie mi niekto povedat kadial vedie hadicka k ostrekovacu aby som sa na to mohol pozriet kde ju najdem alebo skadial je k nej dobry pristup

dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Mně hadička praskla v místě pod předním sklem :-( a kapalina mi kapala na nohy.

V takovém případě. Rozhodně nedoporučuji opravovat původní hadičku, je snažší ji nahradit novou po celé délce. Mimo jiné ty příšerné spojky, které rády nedrží jsou i na dalších místech. Hadička je vedena v hlavním svazku. Nejlépe PU hadičkou na stlačený vzduch o průměru tuším 6mm. 10m stálo v SMC cca 220Kč. Novou hadičku protáhneš z motoru pod palubkou a pak přes prahy dozadu. Spotřeba cca 7-8m. Kup raději 10m:-)

Jinak někde tady už jsem asi před rokem o tom psal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

už jsem to tu kdysi taky psal : hadička se obvykle rozpojí v levým zadním podběhu, resp. v místě za blatníkem. Je k tomu přístup jak k penězům a kromě koberce se musí sundávat i několik plastů, který obzvláště teď v zimě půjsou moc dobře dolu. Pokud nemůžeš někam dovnitř do tepla, nech to na jaro. Je to pěkná pakárna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to se mi asi stalo neco podobneho, protoze na zani okno mi nejde ani kapka a kdyz dlouho ostrikuji zadni okno, tak mi zacne kapalina vytekat z pod auta nekde za levym zadnim kolem (zrejme ve spoji blatniku s podlahou). Ten interier v kufrtu jsem mel uz rozebrany nespocetnekrat, ale jsem zhnily to popravit - asi to take necham az leto

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen dotaz, když jsme u těch hadiček ostřikovačů. Najde se na autě místo, kde by šla hadička dobře rozpojit a použít k vystříkání obsahu nádržky ostřikovací kapaliny do připravené nádobky? Mohlo by se to hodit, když zůstane letní kapalina na začátku mrazů nebo zimní na jaře a chcete si ji nechat na příští zimu a dát tam hned letní. Mám O2 FL sedan.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to zbytečný? Rozpojovat ty spojky to nemá cenu když se samy dokážou rozpojit akorát ti budou neustále padat. Copak ta letní směs je tak drahá? Rada je taková, před zimou dolévat jen minimum aby se stačila zužitkovat a zavčasu dolít zimní. ale pokud máš zájem něco rozdělat tak si sundej pravou mlhovku nebo mříšku nevím co tam máš a podívej se dozadu a přímo před tebou bude motorek ostřikovačů naněm to můžeš rozpojit. a dát si tam tu tvoji hadičku. ale kvůli pár kačkám to nestojí za to. :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...