Zlejšek Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Zdarec všem, vždy když se výrazně ochladí, stává se mi, že se při prudším pohybu zablokuje bezpečnostní pás u řidiče a nějakou dobu zůstane zaseklý. Obvykle to během chvilky, než se auto vytopí na pokojovou teplotu povolí, ale včera se zasekl opravdu poctivě v poloze, že nejde používat a nedaří se mi ho odblokovat. Neznáte někdo nějaký fígl jak na to? Předem dík za veškeré odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirda h Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 dát nový pás, nebo z vrakoviště... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepus Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 ahoj, take se mi toto stalo asi pred dvema tydny, ale odpovedel sis vicemene sam: staci vytopit auto a pas se po chvilce uvolni, ted uz si pas pres sebe natahuji opatrne a pomalu a nezasekava se vubec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarro Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Mne sa tiež zasekával pás, ale nebolo to podľa teploty. Keď som ho prudšie vytiahol, tak sa vtedy blokol. Prišiel som na to, že ho odblokujem silnejším pohybom , ako keď ho vysúvam, ťahám k sebe...povolil vždy.... Ale dovtedy som sa s ním dosť potrápil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedas.urbi Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Mě se to stává taky. A i když je pořádně vytopený auto, tak to nepomůže. Někdy se mi zasekne jenom na pár minut, ale asi dvakrát jsem ho měl zaseklej skoro týden. Taky se snažim připoutávat pomalu a když se zasekne, tak zase po nějaký době se zase povolí - musí se čekat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper_2003 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Občas se mi to stane také, a zjistil jsem, že nejlepší je poklepová masáž. To znamená že asi ve výšce odvíječe pásu do toho dám ránu a ono to většinou povolí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts