Přejít na obsah

Zamrzani zamku - nejde zastrcit klic


mmerlin

Doporučené příspěvky

Zdravim,

tak jak nam ted mrzne, tak se mi stava dost neprijemna vec - zamrzne mi zamek ve dverich a ani tam nemuzu strcit klic. Poprve jsem se lek, ze mi nekdo neco nacpal do zamku protoze jsem klic zastrcil asi pul cm a pak jsem tvrde narazil. Po vyzkouseni ostatnich zamku a chvili hrani se mi nejak klic podarilo nakonec zastrcit a pomerne tezko odemknout.

Nevite nekdo, co se s tim da delat - treba necim ty zamky prostriknout nebo neco?

Diky moc za kazdou radu.

Editováno: , autor: mmerlin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na vlozke zamku -fabke mas take prekritie kvoli vnikaniu prachu a vody do vnutra vlozky???? Mas to tam alebo je to vylupnute??? Ak to tam nemas tak vymena vlozky zamku. :) Ak to tam mas tak demontuj zamok z dveri a vycisti ju v benzine, nechaj vysusit a obal zamku (vid obrazok) natri vazelinou a namontuj do dveri.

Editováno: , autor: PROCHY603
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před každou zimou prostříknu zámek WD-čkem jenom tak zlehka a nikdy jsem neměl problém se zamrzáním...... akorát na pátých dveřích ale to nejde ani v létě to už je po předchozím majiteli..... klíč tam zastrčim jen trochu a vytáhnu ho zelenej ale neřešim to kolíkrát se člověk dobéjvá do auta kufrem když má dálkovej centrál..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky mod za rady. To prekryti zamku tam mam, takze by ho to asi chtelo skutecne vycistit/vysusit a natrit, jak pisete. Jen se toho docela bojim - nikdy jsem tamovyhle veci nedelelal. A navic ted v ty zime... Takze kdyz tak nejdriv v lete.

Takze premyslim o tom WDcku, alespon na zatim. To do zamku normalne strcim to cerveny styblo a striknu tam toho trochu? Nedela to nejakou neplechu a nebude to treba jeste vic zamrzat nebo tak?

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to nevim co by bylo levnejsi, ale kdyz to udela nejakej amater, pri vyloupavani zamku poskodi dvere jak prase, to uz jsem videl ze byli zrale na karosare a do laku. pak jeste ty zamky aby jsi mel na jeden klic, taky nebudou zdarma. To okno koupim na kde jakem vrakaci za par kacek a vymenu provedu behem hodky. + povysavat strepy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...