Přejít na obsah

SPZ


Radek Obadal

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

při registraci vozidla stačí na přepážce říct, že chceš nestandartní RZ "vzadu čtverec". Tohle je úplně běžné, že některé auta zejm.terénní mají vzadu prolis pro čtverec. Taková RZ je zpoplatněna stejně jako klasické "podélné" RZ takže 800 kč. Pokud děláš "přepis", tak to stojí těch 800 kč a je jedno, jestli se RZ mění nebo ne ( pokud je RZ v rámci kraje tak se měnit nemusí).

Jinak pokud bys měnil RZ třeba za poškozenou tak platíš 450 kč (2x200.- + změna 50.-). Hlavně to na přepážce řekni hned, jinak Ti to zaregistrují na klasické RZ a Tebe to trkne, až Ti je dají do ruky.

Tex

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo a to umístění RZ se řídí, tím, kde místo určil výrobce, tak je auto schváleno a nelze to měnit. Pokud by sis dal RZ jinam, můžeš mít problém na STK nebo při kontrole. Umístětní jinde bys dosáhl pouze tak, že bys požádal o vyjímku Min.dopravy a pak by sis to nechal zapsat do TP na úřadě. Některé auta např. Mitsubishi Lancer tuhle vyjímku mají a je uvedena v TP už přímo od výrobce.

tex

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...