67jitka58 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Zdárec,neví někdo když se zmačknou přavé dvě šipky na pravém knoflíku na Symphony-kazeta a objeví se buď IS-on nebo po opakování IS-of, co to je za funkci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
birko2 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Tu to máš čierne na bielom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woody Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Nechápu proč máš tady tolik témat o symhony . Takže ostatní zamykám. Stačí se ptát v jednom tématu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
67jitka58 Posted December 26, 2009 Author Share Posted December 26, 2009 Dík.Jinak nikdo neví co se dá udělat u Symphony s tím GALA, že nemohu uložit jiné číslo než 5 které je uložené? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
67jitka58 Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 Vše ostatní co změním a uložím zůstane uložené.Jenom to GALA nejde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojnar Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Nejde uložit vyšší jak 5 nebo žádné jiné než 5? Je možné, že starší Symphony mělo "stupnici" progrese jen do 5. Nevím, jen moje úvaha. Nemá Symphony nějaký "master reset"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
67jitka58 Posted July 31, 2011 Author Share Posted July 31, 2011 Tak jsem zjistil,že nejde uložit v GALA žádné jiné číslo.Ať dám jakékoli po uložení zůstane 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuro Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Mi to také nejde nijak jinak uložit, zůstane to pouze po dobu změny nastavení a po vypnutí je stejně pořád číslo 5, podle mne je problém v software rádia, pokud to má někdo jinak budu rád, když se tady o tom zmíní Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts