67jitka58 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Zdárec,neví někdo když se zmačknou přavé dvě šipky na pravém knoflíku na Symphony-kazeta a objeví se buď IS-on nebo po opakování IS-of, co to je za funkci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birko2 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Tu to máš čierne na bielom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Nechápu proč máš tady tolik témat o symhony . Takže ostatní zamykám. Stačí se ptát v jednom tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 26. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Dík.Jinak nikdo neví co se dá udělat u Symphony s tím GALA, že nemohu uložit jiné číslo než 5 které je uložené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 30. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Vše ostatní co změním a uložím zůstane uložené.Jenom to GALA nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Nejde uložit vyšší jak 5 nebo žádné jiné než 5? Je možné, že starší Symphony mělo "stupnici" progrese jen do 5. Nevím, jen moje úvaha. Nemá Symphony nějaký "master reset"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 31. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Tak jsem zjistil,že nejde uložit v GALA žádné jiné číslo.Ať dám jakékoli po uložení zůstane 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Mi to také nejde nijak jinak uložit, zůstane to pouze po dobu změny nastavení a po vypnutí je stejně pořád číslo 5, podle mne je problém v software rádia, pokud to má někdo jinak budu rád, když se tady o tom zmíní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.