Přejít na obsah

Nejede na benzín


Bompar

Doporučené příspěvky

Zdravím. Mám fačko stříkačku tuším, že bosch. Mám takový problém jezdil jsem na benzín v pohodě. Po namontování LPG take v pohodě. Jenže mi to sálo někde falešný vzduch. Těsnící gumka na posilovači byla v cajku tak jsem ji vyměnil a začlo to dělat následovné věci. Benzín: Když chci nastartovat tak to chytne ale nelze vytočit, jelikož když šlapnu po plynu na podlahu auto se zadusí a chcípne když povolím před chcipnutí udrží se na otáčkách občas se mi stane to že když prošlapuju jemně tak ho vytočím. Začlo mi to dělat po tom co byly ty velké mrazy. Jenže mrazy už jsou docela dávno fuč tak potrubí by teoreticky nemělo být zamrzlé ne ? Jinač když jsem jel na LPG třeba takových 100 km/h a přepl na benzín tak se to dusilo musel jsem třeba podřadit na 3 rychlostní stupen a noha na podlaze dusilo se to jako svina ale jelo to jak kdybych jel sotva na 1/3 plynu. Problém je ted, že na LPG to jezdí v pohodě jen velká spotřebam, protože mi tvrdil plynař, že je strašně chudá směs na benzínu a že to nemůže poštelovat na správné hodnoty. Tudiž jezdím za 14,8 l/100km plynu. Opravdu skvěle! :-( ted bych potřeboval hlavně vyřešit benzín. Když mi dojde plyn jsem v cajku tudiž jako včera :-( svítila mě rezrva zkusil jsem koupit nový benzín i přesto nepomohlo:-( kde může být chyba? Soused mi říkal at zkusím sundat hadičku od benzínu dat tam flašku a pustit kliček jestli natočí benzín do flašky tak trubky jsou ok a není to zamrznuto a pry problém asi někde ve vstřikovači :-( neměl někdo podobný problém? Připadá mi to jak by to bylo někde zaneseno:-( Nějaké nápady? Předem díky za nějaké info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi to nedalo a rozebral jsem to. Sytko u vstřikování vyčištěno. Odpojil jsem plyn na elektrice a napojil natvrdo zpět benzín auto nastartovalo opět se to dusilo. Příznáky jsou takové auto nastartuju jemným prošlápaváním lzet vytočit, ale v momentě plného plynu se auto zadusi pokud povolím někdy zustane na hranici že ještě drží a někdy chcipne. Mám ponětí, že když jsem vyjel do sucha nádrž a bral pak benzín a ono to ještě jelo tak jestli tam něco nebylo a neucpalo se to někde...jinač z hadičky od nádrže normálně benzín fičí. Tak si myslím jestli to nebude někde ucpané. Zkusit nalít do benzínu nějaký čistící prostředek co je ,, velfobin '' nebo něco podobného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Lamba nemá vliv na to. Tak mi to tvrdil jeden známý a servis. Má to vliv jen na spotřebu. Má chyba byla, že jsem vyjel do prázdná nádrž přepl na LPG a jel dál tudiž čerpadlo jelo na sucho a přidřel jsem ho. Tak jsem koupil starší čerpadlo a ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...