Přejít na obsah

Poraďte s výběrem letních pneu poměr kvalita/cena


Radeček

Doporučené příspěvky

zdravím všechny, pomužete mi s výběrem letních pneu na mou Octavii I RS ....

Shnáním rozměr 225/40 R18 a potřebuju nějakou spolehlivou gumu, která mě udrží v zatáčce a vydrží nějaký ten "pátek" a aby byla za rozumné pěníze... mám vybranou pneu Dunlop SP sport maxx ale rád bych šel s cenou níž... značku Dunlop mám ověřenou , ale ta cena :doh

koukal sem ještě na tyhle ale aby to zas nebyl nějaky out kup....

http://www.heureka.cz/?h[fraze]=225/40%20R...amp;o=3&f=1

díky za jakékoliv info...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak.. je to individuální.. věřte nebo ne na minule OCT I 4x4 TDI jsem měl Dunlop SP Sport 01 a najel jsem na nich 11000km a bylo po nich.. :-( Myslel jsem že kupuji kvalitu ale .. nevím.. bud jsem trefil na špatnou várku nebo je to tragédie.. Brácha má zimní Dunlop SP Winter sport a paráda.. tak nevím.. vyber nějaký kompromis, něco známějšího, ne však předraženého..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, ono v rozmeru 225/40 R18 zas az takovych moznosti (myslim tim cenovych) neni. Nicmene nelze ocekavat, ze s temato pneu najedes 30 tkm a vice jako s o rad mene "vykonnymi".

Osobne bych doporucil nasledujici, sjeti k bezpecne hranici 4mm tak maximalne do 20tkm slusnym stylem jizdy:

Bridgestone Potenza RE050A (sam pouzivam)

Dunlop SP Sport Maxx (TT)

Continental ContiSportContact 3

Pirelli PZero Nero

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zřejmě je taky rozdíl ve stejné značce... měl jsem dunlop sp sport 01 a vydržely tak 12 tis. km, pak jsem zkusil dunlop sp sport 9000 a mám na nich 29 tis. km a myslím že jsou tak v polovině životnosti... takže spokojenost ani nehučí a výborně sedí mám rozměr 205/55 R16

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja pouzivam na O1 1,9TDi Bridgestone Turanza 205/55/16 XL a maximalni spokojenost , ale rikam si ze zkusim asi napresrok Continental PremiumContact 2 205/55/16 , ted v zime dojedu zimni micheliny A3 a necham je na leto v pulce dam na dojeti ty Bridgestony a na pristi sezonu dam Continental PremiumContact 2 205/55/16

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Mam taky Barum bravuris s obsahem sliku kde se uvadi delsi zivotnost az o 30%km. Zatim jsem na nich odjezdil jednu sezonu a maximalni spokojenost. Vyrobce je Francie a nejvetsi zavazicko mam 15g. I v pneu servise koukali jak to bylo presny co se vyvazovani tyka.

Objednal jsem to samo taky pro kolegu a uz to nebyla Francie, na vyvazovani pro zmenu nechapali jake mega zavazi museli na kazde kolo nalepit. 60-80g no vypadalo to strasne. Je to asi tak ze muzes kapnout na dobre kousky nebo na smejdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Fordu používám stejný rozměr a podle mne v poměru cena/kvalita/výkon vychází Dunlop nejlépe a podobně jako ty, mám je dlouhodobě ověřené.

Ano, koupíš nějaké čnské sračky klidně za 1500, ale skutečně důvěryhodné gumy začínají v tomto rozměru okolo 2600. I taková Barumka nebo Matador jsou jen max. o pár stovek levnější než Dunlop.

Posledně jsem kupoval zde:

http://www.pneunet.cz/pneu/8999/dunlop-spo...-ZR-92-Y-letni/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...