Přejít na obsah

Znak RS na přední masku


C.a.s.h.68

Doporučené příspěvky

Zdravím , prosím radu , koupil jsem si RS znak na přední masku Octavia II před Fl . Už jsem to lepil snad všim silikonem , sek. lepidlem a také už byla i vyzkoušena oboustranná páska . Ale nepodařilo se . Ta potvora tam prostě držet nebude . Nemáte s tím někdo zkušenosti ... Dík za rady .

PS : Znak je z Octavia II facelift

A jinak dobrého silvestra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

dobrá rada nad zlato, ale já vám jí dám zdarma. Milotec prodává takový černý lepidlo na ty jejich plastový doplňky, jako jsou spojlery apod.. Ten znak nebo cokoliv jinýho se s tím pořádně namaže a přilepí se to k mřížce. Ta vrstva se musí udělat opravdu hodně tlustá, aby se to do té mřížky zamáčklo co nejvíc. Já to měl skoro 4 roky a za tu dobu to neupadlo ani to nikdo neurval. Zkoušel jsem, jak to drží a ani když jsem za to vzal hodně velkou silou, tak se to ani nehlo. A navíc jsem měl na mřížce ty nerezový polepy, který jsou leštěný, takže byl předpoklad, že se jich to moc nechytne. Chytlo, protože to lepilo slouží právě k přilepení těch plíšků k masce. Ale bacha, požádně odmastit a matlat opatrně jen tam, kde to chcete mít !!! Je to hroznej sajrajt, kterej se chytne a nepustí.

post-773-1263723294_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znak by mal mať takú čiernu plastovú podložku,ktorú som poriadne odmastil,taktiež aj miesto na maske kam ide a prilepil s Loctite 401 a drží to ako ďas.Prípadne miesto styku môžeš jemne zdrsniť potom už len zo znaku odstraniť fóliu na samolepke a priložiť na podložku.Už po krátkej chvíli som ho nedokázal utrhnúť,takže pozor aby si to mal presne zamerané.

post-12681-1264142150_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lepidla Loctite jsou vynikající, ale ta styčná plocha mezi znakem RS a mřížkou je strašně malá a lepidlo dělá jen tenoučkou vrstvu. Proto je opravdu jistější použít něco, co udělá vrstvu silnou a mřížka se do toho "zaboří". U kontaktních lepidel typu Loctite bych měl třeba strach na vapce, která by to mohla utrhnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zdravím všechny, tohle téma mi vnuklo nápad, který jsem realizoval. Žebra mřížky chladiče jsem provrtal, aby se dvousložkové lepidlo dostalo i dozadu a nebylo jen na stykových plochách mezi mřížkou a znakem. Pak jsem nalepil znak Scout. Po vytvrdnutí lepidla jsem jel se strachem do myčky, ale v pohodě. DRŽÍ!! :palec2:

post-34425-1276671431,4907_thumb.jpg

Editováno: , autor: SpawnCZECH
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...