Přejít na obsah

O1 vs. O2


italik

Doporučené příspěvky

nevim ale jestli si spokojenej a auto nezlobí moc bych se ho nevzdával já tu svojí mam teprve necelej rok a hodlám jí mít hodně hodně dlouho sem s ní max spokojenej a dvojková nikdy nebude mít spotřebu co ta Tvoje Samosřejmně komfort a podvozek se srovnat nedá je to o generaci lepší

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud svoje auto dobre znas a nema technicke problemy a jsi spokojeny se stavajici vybavaou tak bych pockal.. osobne bych dneska pouvazoval spise o nove Tour v TDi ktera je za opravdu zajimave penize a novy je preci jen novy..

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o1 mam v plne vybave elegance jak uz jsem psal plna spokojenost spotreba 4.6l. motor alh jede super, ale km pribejvaj blizi se 200 000km a mam obavy aby ta spokojenost zustala. na novou tour v tdi uz jsem taky koukal,ale kupovat stejny auto do toho se mi uz nechce. ze novy je novy to je pravda mel jsem v zivote novy 2, ale nova octa 2 je moc draha .

Editováno: , autor: italik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sedni do O2 a pak uvažuj. K Tour-ce se nevracej,podvozek je nesrovnatelný s O2. Před domem mi stojí O2 77kW s DSG,kterou mám na zkoušku a bez přehánění jsou jízdní vlastnosti úplně někde jinde. Mám s čím srovnávat, doma mi stojí jak O1 TDI s chipem na 106kW, tak Fabia TDI 74KW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja byt tebou tak jsi ji ještě necham,200 tis.km na diesel neni vubec hodně,navic viš co maš,počkal bych pokud nechceš novou octavku 2 ještě tak 2 roky a pak bych koupil nějakou hodně slušnou ojetinu,nove auto bych nekupoval,hodně špatna investice,koupil bych tak 2-3 roky stare a myslim jsi že by to mělo byt v pohodě :palec2:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem byl úplně ve stejné situaci.Mám OI 66kW se kterou jsem maximálně spokojen ( hlavně s motorem ).Koukal jsem po nové O ,ale v úvahu z hlediska ceny přicházela jen Prima.Když jsem koukal na ubohou výbavu,která v tom ale je, objednal jsem nakonec vybavenou Tour Trumf. Ve srovnatelné výbavě ušetřím nějakých 150 000,- a to by ta nová musela být zlatá,aby to vyvážila.V zásadě jsem spokojen i s podvozkem staré a to má novej Tour i nějaký vylepšení.Najezdím ročně nějakých 20 000km,tak jsem usoudil,že nová - stará bude lepší :) .( Jsem ale úplně normální řidič- nemaluju rychlý pruhy,nejezdím jak blázen,nedávám světýlka na ventilky,...... jsem už starší člověk :feve: a že to není nejnovější model mne už nebere ;) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

tak po 9 mesicich obnovuju tohle tema. Zatim jsem si nechal O1 ale touha po zmene je tu zas. zejtra se jedu podivat na O2 4x4 v cerne barve. Ctyrkolka je muj sen. Jezdim denne pres sumavu. Porad si rikam vykasli se na to , ale neda mi to a to jsem menil minulej mesic na O1 rozvody brzdy naplne atd. ;) Mozna uz bude prodana a dam se zase do klidu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...