Přejít na obsah

SOUND SYSTEM + montáž


Doporučené příspěvky

Ja by som len chcel niečo doplniť pre správnosť ohľadom kódovania.
Dorábal som si Sound System a nevedel som, či to mám nakódovať na 0000000001 alebo 0000000101. Chcel som to mať ako od výroby.
Našiel som na internete veľa výpisov z diagnostiky a v každom bolo niečo iné a každý na fórach radil nakódovať niečo iné.
Podľa tých výpisov a podľa labelov VCDS pre AUDI BOSE SoundSystem som zistil, že tretie číslo od konca znamená typ karosérie.
0000000001 - limuzína
0000000101 - kombi
Sedí to aj podľa kódovania gateway (tam sa totiž tiež kóduje typ vozidla a typ karosérie).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Zdar pánove Sound system hotov - hraje to krásne a to este len s pôvodními reproduktormi a zatim netlumeno - a parada nic nerezonuje.

 

Mam jen otázku kde ste napojovali 3x + pro napájení zesilovače? Vim že v motorovom prostoru je pojistka č. 18 pripravena na zesilovač ale jsou tam oboje kontakty tak jen jak to tam zapojit? momentálne tomam vše na jednu pojistku 30 v pojistkovej skřini ale chci to hned predelat jak ma byt tak nejaka rada jak a kde natahnout ty kabely ??? Do motoroveho prostoru se dostanu neni problem jen tam jak to rozebrat či?

 

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 7 měsíců později...

Zdravim priatelia. Prepacte za otazku, ale neviem najst odpoved na moju otazku. Mam OII pred FL, od vyroby soundsystem, radio Audience. Zistil som ze mi nehraju basove repraky, cez diagnostiku sa mi podarilo poslat test signal cez aktivne cleny do troch basakov, jeden nejde vobec. Prosim mozte mi s tym niekto pomoct. Cez vikend planujem vsetko otvorit. Dakujem. Jozef

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

A co konkrétně potřebuješ vědět? Jestli ti diag ukázal vadný reproduktor, tak je nutné ho vyměnit. Před tím bych zkusil vyčistit konektory u repráku a vzadu v rádiu, jestli to není jen kontaktem, potom ještě prozvonit kablíky, jestli není někde překlesaný a až na konec bych vyměnil reprák. Musí se odvrtat nýty a nanýtovat nový reprák a vzhledem k tomu, že není zrovna levný, bych zkusil nejdříve ty základní věci, jestli to není nějaká maličkost, protože jen zřídka přestane reprák fungovat okamžitě, většinou tomu předchází nějaké postupné zhoršení kvality zvuku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zdravím, mám na vás veľkú prosbu. Myslel som si hrdina, že si sám napojím Sound System s OII pred face do svojej OII po face. Neviem kam zapojiť / napinovať  tie dva tenké oranžové káble. Tie káble idú so zosilnovača v zväzku k rádiu. Vopred  vďaka! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...