Přejít na obsah

Vymena termostatu octavie 1.9 tdi 81kw rok 1998


Pavel123

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Já tedy děkuji za snahu, ale mám O1 1.9TDi 66kW 99r.v., a co sem zjistil tak jsou 2 tábory jeden říká nalevo a druhý napravo. Termostat by mi stačil na nějakým schéma,fotka bo tak něco, ale nechci rozebírat něco jinýho.Otec je automechanik komunismu a ví taky prd

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za objasnění Johnyy, tak to jsem teda nevěděl, tak to musím udělat až budu měnit rozvody vidˇ?Jinak by to byla asi pakárna kvůli termostatu to všechno rozebírat.

Ještě jednou děkuji moc za radu!!!!!!!!!!!!!!!!! Tomáš

EDIT:

Jo a děkuji za video!!!!!!Hooooooddddnnneeejjj

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek a edituj příspěvky!!!!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to je kráááása Johnyy, já se do toho o víkendu hned pustím a pak dám vědět jak sem dopad, protože já mám smůlu nebo sem levej??? Za odměnu se s tebou podělím o dnešní zážitek sem si v Praze koupil baterku Varta 77Ah za 2100kč,no a měl sem 2hoďky čas tak si říkám prohodím baterky na tom nic nebude, no a já levák povoluju golou kontakty a v tom jeden vořech mi spad do motoru, sluníčko do mě pralo já celej zadělanej ruce vodřený :smich: , no nakonec sem auto zved na hever povolil spodek a vořech vyndal, ale poenta je v tom že sem se ani nenasral,protože to bylo tak blbí,že to ani nešlo...

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

kapalinu jsem nevypouštěl,zakryl jsem alternátor igelitem, sundal hadici z příruby,povolil plastovou přírubu v které je nacvaklí termostat a vyteklo cca 1,5 l chladící kapaliny.poté vyměnil termostat a vše smontoval.poté nalil chladící kapalinu nastartoval a dolíval cca stejné množství co vyteklo.

Poprvé to zabere cca hodinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ve svém autě mám Wahler  asi 4 roky a 75 tisíc km a je dobrý. Vernety jsem dával tři, nic jiného u nás v té době v prodejně neměli, první odešel po půl roce, tak se vyreklamoval, druhý odešel po roce, pak šel Wahler. Na Fábii jsem taky dávali tátovi Varnet a do roka KO, takže šel také Wahler a fábka se prodala mému kolegovi z práce a myslím, že také drží. To bude min. 5 let.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...