Přejít na obsah

Volant - výběr, výměna


ceannu

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

vytahni volant co nejdal od palubky a co nejniz. prost eho natahni az k sobe . pak vem kratkej sroubovak a zezadu ho strc do dirky (nasteluj tak aby dirka byla nahoru k budikum), pak tim soubovakem tam nalovis neco coti tam bude jakoby vadit a pak madlem sroubovaku zatlacis jakoby nahoru a vyhaknes bag z perka . otocis volantem o 180stupnu audelas to samy na druhy strane. pak vyndej klic ze spinacky a vyndas bag a odpojis. Pod tim je matice s vnitrnim XZN hajzlikem kterje ale nemam tak sem povolil torxem 55. a pak sundas jen volant a ses na krouzku. jinak vsehcno pred odpojenim airbagu muzes delat s klickem ve spinacce ale nez budes odpojovat tak vytahni klicek a nedelej nic s elektrikou pac by ti to hodilo chybu bagu . doporucuje se odpojit baterka ale ja zrovna dneska to delal a baterku nechal zapnutou . minule taky a pohodka :) pro jistotu kdyz pak zapojujes bag zpatky a zapnes pak kllicek tak dej hlavu stranou kdyby to vylitlo:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravim rad by som sa opytal ci by bolo mozne z nejakej skody vymenit volant na fabii 1.2 htp r.v. 2006 bez nejakych zasahov tak aby pasoval na tu konstrukciu ? ide mi o to, ze rad by som si vymenil volant kvoli priemeru volantu osobne mi vadi velky priemer volantu a rad by som si dal mensi napr ako ma Fabia RS trojramenny. vopred vdaka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

s tym perkom to tam je celkom vesele poprvykrat, no ohladne bagu, netreba sa bat ze vystreli. staci vypnut zapalovanie, natocit volant do "polohy 0"(tak aby kolesa boli rovno) a zhora je celkom v pohode pristup k napojeni bagu. s tenkym srubovakom o stipkou sikovnosti sa to da krasne odpojit este pred jeho vybranim vonku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

chalani, už asi rok mi drkoce volant keď prejdem nerovnosťou. niekedy aj len tak na neutráli idú z neho zvuky. začalo to po geometrii, všetko bolo v poho ale pri jazde rovno som mal volant na krivo, tak som ho dal vyrovnať a keď ho mechanik dal dole z tisíchranu a znova nasadil, tak odvtedy mi to drkoce. myslím že je zle nasadený modul airbagu, môže byť?

je oprava veľká jebačka? zvládnem to keď som ľavý, alebo mi airbag ustrelí hlavu?

vďaka!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 6 let později...

Dobrý den, řeším problém s výměnou klasického volantu za novější z faceliftu. Volant s airbagem jsem sehnal ale známý mechanik při výměně mi řekl že konektory jsou jiné s čím jsem počítal vím že se to tady řešilo odstřihnutím a napojením na staré... Nicméně se do toho odmítl pouštět. Takže se ptám není někdo z okolí Vyškova / Brna ochotný mi s tím prosim pomoct ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
  • o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...