Přejít na obsah

HHC a TPM


chipmen

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás! Som tu nový, minulý rok som kupoval Octaviu II, r.v. 2009, VIN: TMBBT61Z6A2026771. ABS jednotka má označenie "1K0 907 379 AN" - bez podpory HHC. Chcel by som túto funkciu dorobiť ale podľa Vašich reakcií asi bude treba vymeniť jednotku ABS. Pri kódovaní je možné zapnúť HHC ale následne mi vypíše 3 chyby - a to že zlý signál zo podélního snímače, chybná elektronika snímače a že je nainštalovaná nesprávna jednotka. Chcem sa spýtať, či stačí vymeniť riadiacu jednotku ABS (teda iba elektroniku) alebo komplet ABS aj s hydraulikou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z tlacitka musi jit 4 draty pozice 2 = kostra

pozice 3= 58d ( osvetleni tlacitka)

Pozice 4= 15a - napajeni

pozice 6 = do jednotky ABS

Ted se divam na schema co mam ja a tam mi jde drat do ABS na pozici 41 ale jtfcobra ma ve schematu pozici 27. Tak a ted teda kam to ma jit??

Jtfcobra ma ESP a ja jen ASR - muze byt rozdil v tom?? Ale ve schematu mam napsano "ridici jednotka ABS s EDS a ASR/ESP "

prosim ta a kde najdem poziciu 4 , mam rozobrane auto uz vcelku dost ale nejak som sa k nej nedopatral , viem ze je to spinane plus zo spinacej skrine "niekde za poistkou"

postacila by fotecka hoci nerozobraneho interieru len aby som vedel ze kam mam ist :)

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Zdravim,

 

dnes jsem si nakodoval TPM, rozsvitila se mi kontrolka na pristrojovce a zase zhasla. Takze vse v poradku. Pak jsem dostal asi spatny napad, ze jeste provedu reset TPM. Tlacitko (zatim) nemam, tak jsem reset udelal pres blok 42. Nyni mi kontrolka TPM neustale blika. Ridici jednotka ABS zadne zavady nehlasi. Kde muze byt problem?

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se pokusim si odpovedet sam. Nekde jsem vycetl, ze reset TPM se sklada z resetu pres blok 42 a naslednem stisknutim a drzenim tlacitek TPM a ASR/ESP. Protoze tlacitko TPM zatim nemam, tezko se z teto situace muzu nejak pohnout dale. Takze jsem prozatim TPM odkodoval a zitra jedu objednat tlacitko...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto jsem uz nekde cetl. Jenze mne to od chvile, kdy jsem provedl reset pres blok 42, jen blika. Nepomuze vypnout-zapnout zapalovani, ani odkodovat a znova nakodovat TPM. Proste to vypada, ze to ceka na stisk tlacitka TPM. No tlacitko uz mam doma, tak snad bude zitra cas ho zapojit a uvidi se.

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po tydnu prinasim hodnoty z bloku 31, kdyby se to treba nekomu hodilo pro srovnani... Najeto 250 km, bez dalnice, ale zrovna 90 km/h nejezdim.  :kol-46: Takze hodnoty mam: 58881, 50000, 50100. Takze do 130 km/h nauceno komplet, do 160 km/h jen s nizkou presnosti a jen pro kola v zaberu (no bez dalnice se tyhle rychlosti uci spatne). Plus nejsou naucene zatacky, to vubec netusim, jak by melo fungovat. Necekane jsem nejezdil jen rovne, takze se celkem divim. Podivam se zase za par stovek km, jsem zvedavy na ty zatacky...  :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Tak jsem taky dodelaval ale rekl bych ze je nekde chyba jednotka 1k0907379aa nk60 0102 kodovani 0004737 . V bloku 18 pise not oper. button status. Podsvetleni tlacitka jde . V tlacitku tpm mam pozice 6 cerveny ktery vede do abs jednotky na poz.27 . Poz2 kostra poz3 osvetleni poz4 napajeni . jeste zkusim zitra juknout jestli je vse tak jak ma byt v tlacitku esp protoze behem jizdy se mi rozsvici a zhasina esp  ...on/off on/off ale jen pokud mam tlacitko tpm pripojeno.pokud ho odpojim tak esp je OK takze jsem musel neco spatne prepinovat..  sedi vam barvy dratu u esp a tpm?? zmatlo me ze u tlacitka tpm uz kabelaz byla a červeny nejdelsi drat ktery je k jednotce abs byl na pozici 4 tak jsem ho podle vas dal na 6ku. .. jinak to kodovani mam OK ?? 

VW-Skoda-Octavia-Tire-pressure-warning-T

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...