Přejít na obsah

Octavia I. Blbnuce Stierace


D4VID1

Doporučené příspěvky

Po zapnuti stieracov nech je akokolvek nastaveni cyklovac bezia stierace velmi rychlo. A ani po okamzitom vypnuti sa nevypnu. A napriklad po zatlaceni ostrekovaca by mal nasledovat automaticky jeden cyklus. No nasleduje niekolko cyklov. Viete mi niekto poradit co s tym? Rozmyslam nad vymenou Cyklovac stieracov - rele. Stoji asi 40€ tak sa chcem spytat ci sa mi to oplati vymenit? Ak mate niekto skusenosti napiste. Vopred Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...
  • o 1 rok později...

Dělá mi to to stejný. Při stisknutí páčky k sobě má jet jeden cyklus ale jede to třeba i 20x a pak se to zastaví třeba v polovině cyklu se stěračema nahoře. Dělá mi to ale jen kdyžje moc vlhko,když prší.Pak musím kniplovat jak krypl abyse mi třeba na 30x pokus podařilo zastavit stěrače ve zprávné poloze,zatím jsem to neřešil jak to opravit, ale už mě to taky začíná srát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Zdravím:) Mám Oct. TDI 81kW 2002. Auto. stírání předního skla s pomocí senzoru. Ten senzor je ale to proč jsem píši. Když prší hodně, tak nestírá a když málo nebo vuubec, tak lítá jako divej...jak na tom byly tyhle octávie se senzorem stěračů? Dělalo to obecně problémy? Popříapdě...nedá se ten senzor vypnout a nebo ho deaktivovat a stírat na klasický cyklování??

Děkuji :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ptám. A jak je vidět, tak si toho nejspíš nikdo nevšimnul. Nebo že by nikdo nevědel? To se mi nezdá...nepřijde mi to jako nějaká zapeklitá situace. Každopádně tohle forum nechci nějak zahlcovat..

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...