Přejít na obsah

Aditivum ???


m1607

Doporučené příspěvky

Ahojte

začala mi blikať kontrolka žhavenia, v chybách je 19527 - odkalovaci filtr: prazdny , dočítal som sa že by sa mala doplniť alebo vymeniť nejakú prísadu, ktorá má nádržku vzadu pri rezerve. Čo je to za prísadu a akým spôsobom sa vymieňa. Niečo som našiel v ELSE ale tam je len popis ako to vmeniť za pomoci špec. náradia, no neviem čo to je za prísadu ? Dá sa to vôbec vymeniť alebo je potrebné ísť do servisu?

Auto je SUPERB 1,9 PD 2007

Ďakujem

Editováno: , autor: m1607
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj

áno už som zistil že to je to aditivum pre DPF filter, ide tam nejaká močovina, niečo podobné ako AD BLUE. Len zatiaľ som nezistil čo presne tam ide naliať a či si to tam dokážem aj sám doma naliať. Má to nabehané okolo 110 000 km. Viete niekto poradiť?

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zrovna včera sem to dělal v praci ale na citronu c5 tušim stejný jak fiat ulysse je to spec. kapalina na podporu hoření aby líp shořely saze v DPF tam se dávalo skoro 3l.to auto má na podvozku takovou bandasku a jak z ní jdou hadičky tak to mnělo spojku ta se rozpojila a u ty kapaliny byla hadičky s koncovkou do ty spojky a na druhý straně víčko to tam normálně vymačkáš v pohodě přes to.Ale musí se to smazat ještě přes diagnostiku.Vim že ten sráč z francie je něco jinýho než sup ale třeba ti to aspoň částečně pomůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem za radu, ale odtiaľ prichádzam, ani tam mi nikto nevedel poradiť, možno skúsim ešte VW forum aj niektoré Passaty majú tento filter.

Jestli se nepletu tak to tady popisoval Clint.Psal něco o výměně té močoviny a částce kolem 6000kč v servise.Napiš mu SZ a uvidíš.Někde to tu na fóru je ale lehce jsem na to koukal a nenašel jsem to.Ale je to tu na sto procent

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...