Přejít na obsah

F II vymena predniho skla


Kutil_Tim

Doporučené příspěvky

Mně to přelepili bez jakýhokoli problému sami od sebe. Sám jsem přelepoval a není s tím problém - ideálně v teple, na sluníčku a jde to jak po másle. Jinak Škoda, protože já už měl sklo rozflákaný dvakrát, tak to jednou mohli vzít rovnou..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo ja mam pruh sem se dival:) mam sport

takze zitra jdu na vymenu, a sklo se uz neda pouit nikdy jo?

dá,když se rozhodneš třeba,že budeš chtít pokovení,tak ti lepený okna vyřežou,pokoví a nazpátek nalepí.Ta cena okna na tu fabku není vysoká,tak fabrika se stím nepáře a to přední sklo je s folií a jak se obřezává,tak obvykle popraská.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

slo mi jen o to jestli to sklo si nechat aby nekde doma zavazelo nebo kaslat na to, je pojistene ale jen jedna vymena rocne tak jen kvuli tomu se ptam

pokud budeš chtít, ta Ti ho nechají / není-li nějakej přípis škoda auto, že se musí zasílat k nim / což pochybuju......a já mám pojistku na výměnu okna kolikrát je to do roka potřeba.... :palec2: a za 500/rok...a to se vyplatí :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Týká se to i R (a asi jen rok výroby 2008). Ale to nevím. Já mám rok výroby 2/2008.

Technik mě taky na tu výměnu pozval, ale já už jsem měl sklo měněné v srpnu 2009 kvůli prasklině v tom samém servise. Takže teď nevím, ale když nic neříkal (nevím, jestli si vedou nějakou historii oprav na to auto i oprav mimo běžné prohlídky, ale asi ne, každopadně oni budou mít jistek kšeft), tak si to nechám znova vyměnit. Teda pokud to škodovka neřeší takovéhle případy a mění okna všem autům s toho roku výroby...

Aspoň budu mít konečně zase čisté sklo... lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vadný je MR 2008 nebo vozy vyrobené jen od ledna 2008 do kdy...? Čelní sklo se mění automaticky, nebo napřed technici prozkoumají, zda pod něj zatéká a podle toho rozhodnou? Předpokládám, že problém není v usazení skla, ale spíše v použití nevhodného/nekvalitního lepidla, kterým je sklo přilepeno. Nehrozí, že při odstraňování původního lepidla z rámu karoserie seškrábou mechoši i lak, případně vrstvu zinku, kde později bude vznikat koroze?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém sa týka aj FII, aj R. Rozsah je orientačne takýto:

  • Fabia II = modelový rok 2008, výrobný závod 3, čísla karosérie v rozsahu 122945-139575
  • Roomster = modelový rok 2008, výrobný závod 5, čísla karosérie v rozsahu 054281-057763

Pozor, aj keď spadá vaše číslo karosérie do daného rozsahu, neznamená to, že je nutné okno vymeniť! Treba skontrolovať vin kód podľa zoznamu.

Editováno: , autor: Igor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...