Přejít na obsah

MDF podložky pod repro


Doporučené příspěvky

zdravim, chtel bych se podelit o nakupu a montazi mdf + repro, mdf podlozky jsem koupil osobne od MilanaII, repro jsem koupil od jeho bratra "fancarhifi" (http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=415&Itemid=94, + tlumící molitan), jsem z olomouce tak proto osobne ne ze bych neveril ceske poste :). Samotny ochod probehl v pratelske atmosfere rekl bych ze az v rodinne.. Jinak k montazi jsem dostal navod + rady kterych neni nikdy dost. Dal samotna montaz probehla bez vetsich problemu, mdf podlozky pasovaly presne a k repru neni co dodat. Po montazi zvuk, dynamika o 100 lepsi nez pred tim. Tak kdyz to shrnu jsem rad ze jsem do toho sel !! Vsem doporucuji :palec2::palec2:

Dotaz, zlepší tyhle podložky i zvuk standardních repro? Nejsem žádný netopýr, ale to tovární provedení je fakt na .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Taktez muzu potvrdit ze i na standartnich repro je to moznat hodne. Samozrejme doporucuju vytlumit,myslim ze to tolik nestoji ale poznat je to morove. Na spolujezdcovych dverich mi to nevybrvalo (myslim plech) ale na ridicovych vibruje tak sem to udelal aspon tam a krasny zvuk. Ted budu ale i menit repro predni,takze bude narez:-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se dnes taky konecne dostal k montazi MDF podlozek od MilanaII. Do nich jsem zasadil komponentni repra Helix Dark Blue od jeho brachy Fancarhifi. Rozdil je patrny na prvni poslech. Timto Vam chlapci dekuji a vsem vrele doporucuji. Podlozky jsou perfektne zpracovane, domluva a spoluprace na jednicku. Milan II a Fancarhifi :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

poslal jsem ti SZ.

Chlapi, prosím, nepište sem "mám zájem o MDF"! Od čeho mám e-mail adresu ???? Promiňte, ale z nedostatku času sem pořád nemůžu nakukovat, co se tady šustne. Ale upozornění na mejla mám ihned na mobilu. Jakmile uvidím předmět zprávy "MDF podložky", ať je to info o termínu dodání, nebo jen dotaz o montáži, napíši vám co nejdříve!!

K mání jsou MDF Octavia I pár 750,- + 105 pošta

zadní MDF 130 mm Octavia - limo cena 200,-/pár

a jako horkou NOVINKU uvádím na trh i MDF kroužky pro Fabie!!!

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kamarádi, včera jsem od Milana dostal podložky do mé OCT I. Jsou dokonale provedené, a pasují jak pr na hrnec. Povrch je natolik dokonalý že mi to nedalo a Míly jsem se musel ptát nemá li NC frézku. Vše dělá rukama a já odhazuji svůj klobouk v hluboké pokloně!!! Naprostá dokonalost. Děkuji!! Mílo, vše nej k včerejšímu svátku!!!

Editováno: , autor: Babuč
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak tak, naprosta dokonalost. Milan mi je sice posilal zhruba pred 3 mesici, ale az ted jsem se dostal k pochvale. Vse bylo naprosto super, jak komunikace, tak balicek i finalni vyrobek, ten byl ale opravdu dokonalej. Jediny co me trochu stvalo, byl plech dveri, ktery jsem musel ustrihavat, ale to neni Milanovo chyba. Takze Milanovi timto tisicere diky a vsem muzu jedine vrele doporucit.

Milane jsi klasa :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

ahoj Milan II mam aj je tie podlozku na repro od teba,a chcem sa opytat ked na tu podlozku dam este jeden kruhovy MDF bude to dobre?potrebujem aby som vytiahol repro trochu von,lebo moc je blizko k vnutornemu plechu dveri a ked prsi tak trochu mi kvapka na magnet z repro.idem mi o to ze ked vytiahnem repro von ci bude dobre hrat predsa repro ma 150RMS a mam aj vytlmene dveri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nalepit ještě jednu vrstvu MDF tak, aby jsi víc "vytáhl" repro ze dveří? Pak ti ale nepůjde nasadit krycí mřížka repro do tapecu - respektivě do plastové kapsy.

Nejsem si jistý ke kterému plechu máš repro tak těsně. K venkovnímu plášti dveří asi ne... Asi tak 30x se tady píše (i v návodu k montáží MDF, který jsi odemě dostal), že je v tomto případě nutné nůžkami na plech ustřhnout rožek držáku stahovačky okna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdar Milan,

aj ked ja uz podlozky od teba mam aj v predu aj vzadu, rozmyslal som ci by si neskusil pre zadne 13cm trojpasma vyrobit z MDF nieco uzavrete, pretoze ked hraju zadne 13cm do kufra je to slabota. Keby boli uzavrete bolo by to vyrazne lepsie podla mna. ..a kedze vsetci co mame tvoje produkty vieme ze tebe to z drevom ide, skus o tom popremyslat, urcite by sa to predavalo... :)

..s pozdravom rizecek..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...