Přejít na obsah

Parkovací senzory - zadní


jakubfotbal

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Tak se také potkám s nefunkčnosti park.senzoru. Je ale zajímavé že na diagnostice se závada neukáže i když při zařazení zpátečky zazní dlouhé připnutí. Přední nefungují také. Jen tlačítko na vypnutí předních čidel oranžově problikava. Může být závada ještě jinde než v čídlech? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Tak jsem si tu diagnostiku koupil sám :-D  a závada je že obě zadní čidla na pravé straně vzadu jsou asi K.O.Ted by mě zajímalo ,protože jsem našel čidel senzorů víc, jestli stačí jen kde je napsáno že jsou zadní a přední nebo je do každého místa specifické.Protože jsem našel pravé přední vnější,zadní pravé vnitřní.To mě trochu mate.

Editováno: , autor: Farock
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Treba to hodit na vag, ist na jednotku 76 tusim a zvolit blok meranych hodnot... budu tam 4 okienka a v zavislosti od vzdialenosti prekazky budu ukazovat v centimetroch, ja na to pouzivam kuzel dopravny a vzdy jedno dava nezmyselne hodnoty, ak mas dlhy kabel alebo lepsie nejaky bezdrotovy tak si daj notas k sebe a behaj pri senzoroch, podla okienok su aj rozdelene a ak funguju musia ukazovat pekne plynule. A senzory tam mas presne tieto vid foto:

 

3U0919275B

senzorIMG_20180928_184047957_HDR.jpg

Editováno: , autor: JS65
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No senzory tam budou podle mne ještě originál a ldyž přestali jít nikdo se s nimi nezabýval aby je vyměnil.Ted bych spíš potřeboval vědět jestli jsou vsechna cidla stejná nebo jedno kam se dají nebo do boku a do středu jsou jiná.Vím že je pravé boční a pravé střední K.O co hlásí vag.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...
  • o 8 měsíců později...

Zdravim,u manzelky Fabie 2 vubec nefunguje zadni park.asistent.Pri zarazeni se nezobrazi na radiu auto a ani nejde zvukova signalizace.

Podotykam ze auto jsme koupili z bazaru a nevim jestli to nekdy chodilo.Nevite nekdo jaka by to mohla byt zavada?Radio je Swing takze by to melo umet a senzory jsou origo z vyroby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...