Přejít na obsah

Výměna halogenových reflektorů za Xenony


nestresuj

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...

Pokud máš xenony tak ostřikovače jsou povinný a pokud nikoho nepodmázneš tak bys projít neměl. lol

No já tamzatim mám obyč halogeny... Ale nic nevidim v noci, koupil sem hodně inzertovaný OSRAM night light 50% a stejnak prd vidim, hlavně na potkávačky, jak vypnu dálkáče, jedu více méně poslepu a je to nepříjemný a nebezpečný... Takže přemýšlím o xenonech, ale řekli mi že to je cca 25000 za origo jak to má být :aggressive: tolik peněz do toho rvát nechci, tak se pídim co a jak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me vysli xenony na 6000 Kč - predelano na kolecko, takze pohodicka a je to nebe a dudy. Dalsi auto uz bez xenonu nechci protoze to sviti proti halogenum 1000x lepe!!!!!

To bych bral taky,ale říká se že to na STK nepouštějí, že se musí dát ty čidla a ostřik a pak až, jinak že se na tom můžou šprajcnout a nepustit to...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nejde jen o STK ale i o PČR. Pokud vím tak na Slovensku vloni měli přímo na toto speciální akci. Šli po HIDkách a dodělávaných Xenonech. U Xenonů musíš mít ostřiky a automatickou nivelaci. Pokud jedna z věcí chybí, může vzít PČR malý techničák a odstavit vozidlo pro nezpůsobilost provozu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, tak... už jsem viděl že speciálně po světlech jednou PČR šli i v Kroměříži, někde u Šumperka, v Pardubicích a ve Svitavech měl dokonce problémy člověk co má čočkové H7 a měl tam jen nějakou "blue.." žárovku. Jinak to schvaluju, měli by po tom jít ještě víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to ':Petr': Jsem taky pro. Je to celkem prasečina HIDky v halogenových parabolách, nebo neseřízený xeny...

No já samozřejmě jen sbíram informace, nechtěl bych oslňovat protijedoucí, samotného mě to štve když jedu a proti jedou jenom scětla a pak minutu nic nevidim po tom oslnění, ale jinak nechápu proč tam cpát tu nivelaci, každej vidí že když naložim auto, že se mi zvednou světla do nebe... tak je hodim kolečkem dolu a je pohodička... Ta nivelace mi přijde zbytečná ale pokud s tim mam mít pak tahanice tak to radši dam jak má bejt... Jinak ty ostřiky jsou taky k ničemu, stejnak to zasraný sklo od much nějakej proud nesundá pokud tam neni stírací guma nebo tak něco... spousta lidí co znam to má odpojený protože než dojedou z Plzně do Prahy a leje a ostřikujou, tak maj prázdnou nádobku... tak to vypnou a je to jakoby to tam vůbec nebylo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim, co řešíte, prostě to tam podle vyhlášky má být, tak když chcete xenony to tam dáte nebo se na to vykašlete. (typicky český, vše ojebat)

O tom, jak je to pak při dopravní nehodě a plnění pojišťovny je tady napsáno mraky.

PS: ta dostavba nivelace neni zas tak nákladná

Editováno: , autor: rolbař
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...