Přejít na obsah

vrzganie pred. napravy


petoL

Doporučené příspěvky

Meto ted zacalo delat taky. Neresim. Jde o zasrany neco (tlumic, klouby ramen ap.) bordelem ze silnic. Obvykle to zavrze parkrat kdyz rano jedu do prace, pak se to odrbe a je klid. A jak pises, dela to jen, kdyz se auto hodne zhoupne, tedy to pricitam tomu, ze sou to mista, ve kterych se obvykle ta cast nenachazi. (konec tycky u tlumice, vetsi uhel vykyvu napravy v rameni ap). Verim, ze az zmizi sajrajt ze silnic a autu se poradne umeje spodek, tka bude klid. BTW: mam najeto asi 40 kkm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me to ted zacina delat taky - Fabia 2005 .Pry jsou to jak pise pesir gumicky nejake ulozeni nevim ale jake. Kluci z prace uz to maj po servise . Ve skodovce to rozeberou vycisti namazou silikonovou vazelinou nebo silik. olejem a jedzdi se dal. Alespon jim to tak udelali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak ja som dal v servise pozriet to vrzganie, nasli natrhnute gumy silentblocku na naprave. Nie je to na 70 000 prilis skoro ?

Mám ten istý problém len s tým rozdielom, ze ak mam uplne vytocený volant doprava a zacnem ním tocit do lava tak mi zacne vrzgat. Je to počut len ked stojim s autom na mieste alebo sa pomali pohýnam. Počas jazdy som to nezaznamenal. Prejavovat sa to zacalo asi pri 20. tis. km. Bol som s tym uz v servise asi 2 krat vzdy to vrzganie niejako opravili co nebolo pocut. Na druhý krát vymenili nejaku suciastku uz sa nepamatam aku ale zasa to vŕzga budem musiet zas tam ist na reklamaciu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opět se projevím jako naprosto nespokojený zákazník Škoda-Auto! Stačí si jen pročíst celé toto téma... vrže toto vrže tamto....

Mě to chroupe při maximálním rejdu doleva při přejezdu nerovnosti. Když vemu za pravé kolo (opačné než od kterého slyším chroupání) tak putuje dopředu a dozádu a přitom se ozývá cvakání.

Takže mám obědnané horní uložení od SWAGU a koukám že rovnou obědnám i silentbloky stabíku. na tyčky kašlu až budu měnit kola kouknu jestli jsou taky v pytli.

Naježděno 53000 půl roku po záruce...

(Proč se seatem na těch samých silnicích najezdím skoro 100 000 a nemám jediný problém???)

Editováno: , autor: Lewis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takto vypadá originál na všechny VW, Škoda a Seat...

32%2092%202954.JPG

Jak píšeš stejný výrobce....

Ale Seat Ibiza Cupra má jiné uložení.............

30%2092%209839.JPG

Kdo to už někdy viděl a dělal ví o čem mluvím.... Ted již náprava neputuje dopředu a dozadu... (mnoho fábií neprojde pro tuto závadu technickou...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Mám takový problém len s tým rozdielom, ze ak mam uplne vytocený volant doprava a zacnem ním tocit do lava tak mi zacne vrzat. Je to počut len ked stojim s autom na mieste alebo sa pomali pohýnam. Nemáte stím někdo zkušenosti. Mám na tom 195 pneumatiky. Taky mi něco zleva vrže při rozjezdu ale nevím jestli je to od kola nebo v palubovce:-( úplně se proklínám že jsem si koupil škodovku. Prosím každá rada dobrá:-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...