Přejít na obsah

Dálkovy start


Ivanek007

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem, jelikos jsem tež clovek a jak rikal Horst Fuchs v reklame na Tuxido ,,co clovek nevimysli aby se nemusel namahat,, tak bych chtel dalkovy start. Jde mi o to ze kdys mi auto stoji pred domem tak je rano omrzle, a studene. a na ty moje 3km jizdy se ani moc neohre a netopi. A na vesnici nebydlim abych ho mohl nechat rano bezet. Kdys stojim v garazi, tak je to celkem tež na prd pač musim vstat, obliknout se, pak jit nastartovat, mezitim ranni cigaretka a venceni psa(pouze na zahrade) takze stejna auto vrci max 10min. A to zajizdeni do garaza me moc nebavi, spise zdrzuje. Takze dyby byla dalka, ja rano vstal, z okna nastartoval zamcene auto, se zamklim volantem tak bych se o nej ani nebal. KOukal sem na netu po vyrobcich a zadnej hit to neni, a 2500 za magicar se mi davat nechce, nebo spise to za to nedam.

Tudis schanim nejakou levnou variantu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pises myslim o teme ktora zaujima,ale...

Mam magicar sice bez startu,jedna vec vyhoda vyhriatia alebo vychladenia v lete. Dalsia a to je o dost dolezitejsia vec,diesel trpi ked ho budes na volnobeh zohrievat ,je jedno ci 2 alebo 10 minut.

Takze moj skromny ale spravny nazor,neries. Pokial mas diesel skoda motora,takto ho trapit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

urcite bych bral ohrat auto nez do nej pujdu, ale v praze na ulici to s dalkovym startem ryskovat nebudu, tak holt treba nekdy bude bufik

vymyslet nejakou vlastni variantu my neprijde moc rozumny, nejvetsi problem v reseni je mit jistotu, ze tam je neutral, tak bud delat nejaky konakt (napr u tahel na prevodovce) nebo predstartovou pripravu - dalkovy start sam zamkne auto a vypne motor - ma jistotu, ze tam je neutral

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...