Přejít na obsah

Vejdou se?225/55/17 na Solidy


PavelSv

Doporučené příspěvky

  • o 5 týdny později...

Jsem sem zapoměl napsat že kola jsou na autě a vešly se těsně ale vešly :) Nejtěsněj to je u těhlice jak má navrchu rameno na řízení tak tam je tak 5mm tak je v plánu sehnat pro sichr podložky 5mm a bude to v poho.Jinak vzhled neni tak špatnej auto se zvedlo ,že první co mě napadlo když jsem se na to podíval z dálky tak ,že to má podobnou výšku jak A8.Já to neřídil ,ale prej je to jak sem říkal koleje se ztratily :D řízení už prostě neni tak přesný.Komfort prej lepší.Tachometr teď ukazuje přesně a auto je rychlejší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 5 týdny později...

Ahoj, na solidy 17" u supa se sériovým podvozkem je to maximální rozměr, který lze použít. Mám tam Nokiany WR G2 225/55/R17. Při vytočených kolech jsou tak 3-4mm od podběhu a nahoře na ramenu je asi 2mm. Jezdím nezatížený a žádný kontakt kola z podvozkem jsem nezaznamenal. Pokud jezdíte hlubokým sněhem je to celkem výhoda, že se auto neopře podvozkem o sníh. I když se jedná o gumy na Allroad vypadá to dobře. Nechci nějak obhajovat vzhled, ale gumy jsou více v blatníku, mezera mezi kolem a podběhem je menší a robustnost kola podle mě vypadá u supa dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestliže mají solidy ET35 tak bys měl mít podložky 10-15mm.Já měl na supu 25mm a bylo to moc.Ubral jsem na 17mm a ještě by to sneslo trošinku míň.Jinak asi jsi chtěl napsat že tam máš origo tlumiče že.

V tom případě se ti může stát že při velkém propružení se ti pneu dotkne lemu blatníku.Toto bys vyloučil výměnou tlumičů.Ale jinak to mám tak jako ty a je to v poho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkně to vypadat bude a drhnout jen vyjimečně nicméně jsem tě na to musel upozornit.Pokud bys to měl na origo pružinách bude naprostý klid nicméně je-li auto snížené tak se ti to stát může.Jinak to je jedno jestli máš šířku ráfku 7 nebo 8 palců.Důležité je to ET

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj všude mám 17mm a fotky jen ty co najdeš tady na fóru ze srazů nebo v sekci váš superb.Tam mám své auto taky.Pod názvem Můj sup.

Jinak podložky co mám já tak nejsou duralové,ale z oceli a celkově je mám na autě cca 3roky.Nepozoruju ani problém z ložisky ani problém s nápravou.ťuk ťuk musím to ale zaklepat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

nemáte někdo foto s 235/45/17 na supu?? budu brat nové letní pneu a 235 jsou za skoro stejnou cenu. Ted mam na Origoš kolech 225/45,  kola  X-tended  7J X 17 ET37.   Nejak si nedokazu predstavit jak tam budou vypadat ty 235ky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...