Přejít na obsah

Kolisanie otacok pri studenom starte 1.8T


Paulie19

Doporučené příspěvky

Zdravim. Mam taky problemik. Mam oktavku 1.8T 20V, r.v. 2004, kod motora AUM. Vacsinou rano ked su teploty pod 5 stupnov tak ked nastartujem motor krasne naskoci na brnk drzi si otacky okolo 1500 ale asi po 5 sekundach zacnu otacky dost kolisat. Niekedy padnu az pod 500 a potom zase vyskocia. Ked pridam plyn tak sa to trochu ukludni ale stale to kolise. Ked sa otacky dostanu na normalnu hodnotu okolo 800 a motor sa trosku zohreje tak to prestava robit. Stava sa to iba za studeneho motora, vonkajsej teploty pod 5 stupnov a tesne po nastartovani. Vie niekto poradit cim to moze byt? Mna napada iba ze je na odchode nejake teplotne cidlo. Sviecky a vzduchovy filter je novy. Palivovym filtrom to tiez nebude lebo by to robilo aj pocas jazdy. Budem vdacny za kazdu radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najnovsie to robi hned po starte ked sa chcem rozjet a auto bezi na sytic. Akonahle povolim spojku, klesnu otacky a auto sa chce rozbehnut tak zacnu otacky dost kolisat az ma auto tendenciu skapat. Musim dost stlacit plynovy pedal aby otacky vyskocili a potom sa to ukludni. Moze to byt vazne tou skrtiacou klapkou? A preco to robi iba ked auto ide na sytic?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...