Přejít na obsah

Lakováni palubní desky...


ADLERos

Doporučené příspěvky

Zdravím,máte někdo zkušenost s nalakováním spodního dílu palubovky na černo? :help: Zájímá mě jak by vypadal kontrast oproti černému vrchnímu dílu,jestli to bude či nebude vypadat špatně?

A nemám na mysli kde jakou praárnu sřiklou pouze černým sprejem která se loupe atd...prostě si s tím vyhrát,hezky nachystat podklad pak plnič,přebrousit,lak,bezbarvý lak... B)

Díky za každé info jak kladné tak záporné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasný že kombinace barev je důležitá a lesklej povrch asi nebude to pravý - bude to vypadat, jak jsi napsal "tuzingově", chtěl jsem jen ukázat, že nalakovat ty díly jdou a nemusí to vypadat zle...každopádně do matna a volit rozumně kombinaci barev ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem to stříkal loni minulý měsic tunel, použil jsem matnou černou, normálka odmastil tech. benz. pak stříknul, bez broušení abych zachoval ty vroubky co tam jsou, základem na plasty, pak šel šedý plnič no a potom černá, nikde jsem nic nebrusil, vše nanášel v hodně tenkých vrstvách, asi je důležitý dát tam dost toho základu ale zase né moc, toho plniče jsem dal taky trochu aby mi to nezarovnalo povrch, no a černou tak ve 2 až 4 tenkých vrstvách už to mám asi od června 2009 a jak je kastlík předd spolujezdcem tak prcek tam o něj jak sedí v sedačce šoupe nohama a barva drží, jestli najdu foto ttak přidám aj foto.

Jinak je to trošku jiný odstín jak vrch ale to neřeším mě se to tak líbí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na vrakovišti se dají sehnat za pár peněz a nebo tady v bazaru

No na vrakáči jsem sehnal tapecy a ještě středový tunel ale zbytek plastů nemůžu sehnat :huh: ani na vrakáčich a ani v bazaru,nevíte někdo na kolik by vyšel nový spodní díl palubky ve škodovce? jen tak orientačně B);)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Loni jak jsem si dopiisoval stímto uživatelem titan, tak mi bylo řečeno že všechny černé plasty na palubku asi cca 1500kč a jelikož jsem od něj daleko poslal by to kurýrem a to by stálo cca500kč, takže luxus za ty love. jestli mi to zítra vyjde tak ti tu hodím ty slíbené fotky jak to vypadá lakované

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

ahojte, citam tento topik, pozeram ze kazdy ma na lakovanie plastov iny nazor.

Ja som si to dal nastriekat a som velmi spokojny, uz nemam ani jeden sedy plast v interieri.

Ako to vyzera, posudte sami.. :)

vypadá to luxusně.. čím si to stříkal? Jak si postupoval? Kolegovi hledám černý interiér a tohle by vyřešilo celý problém :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...