Přejít na obsah

Divne trasenie,vadna kladka


Pavol60

Doporučené příspěvky

Ahoj Chcel by som poradit s motorom Ked nastartujem tak ta odfotene vec za remenom velmi trase Myslim ze to je kladka Strasne drnci Ked slapnem na plyn prestane sa hybat Na volnobehu je to dost aj motor ide tak neako inak Tak akosi neusporiadane Neviete mi prosim poradit ci sa ta kladka (az to je kladka) neako dotahuje alebo sa tam nieco meni neake gumove podlozenie alebo no ja uz neviem co by tam mohlo byt Dos ta to mrzi Teda ani nemrzi no som stoho taky nesvoj Zijem v irsku a oni Iri si na neaku tu 100% kvalitku nepotrpia

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli myslis kladku, ktera je vidět a běha přes ni dražkovy řemen, ktery pohani alternator a klimakompresor, tak ta bude vzdy "trochu" kmitat. Nicmene je to docela casta zavada ze ta kladka se pokazii - je to samonapinaci kladka, ktera ma v sobe pruzinu a remen si našponovava sama. Ta pruzina se mohla unavit a napina řemen malo, nebo neco takoveho. Take dela nekdy neplechu ze ta kladka vybruje vic nez je v norme a pricina je řemenička alternatoru. Takze pokud tomu moc nerozumis tak sezen nekoho kdo to zna a at ti zkontroluje řemenici alternatoru ( mela by se na jednu stranu protacet a nadruhou zabirat) Na te samonapinaci kladce nic ocima neuvidis, maximalne ju muzes dat preventivne novou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolik ma ten motor najetych km?? Ja dnes na sve O II 1,9 TDI PD - 85000 KM resil podobny problem - na volnobeh se z motoru ozyvaly hrozne zvuky ( v kabine nebyly skoro slyset, ale venku strasne moc), ta napinaci kladka mi take dost vybrovala. Trosku jsem to poslouchal a slo to nejvic z alternatoru. Koupil jsem si novou volnobezku alternatoru, ( cca 1500 Kc ) vymenil jsem si ji a je klid, nic nehuci, nepiska a ta napinaci kladka mi vybruje jen nepatrne, coz je naprosto normalni.

Pokud nechces hned neco kupovat, tak nekomu rekni, at sunda remen alternatoru ( to co mas na fotce) a zkusi tou remenici alternatoru rychle zatocit. - na jednu stranu musi roztacet altik a na druhou musi prokluzovat. Jestli bude natvrdo ( neprokluzuje) tak kup novou a mas po problemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...