Přejít na obsah

Špatná vizitka Supům


žralok

Doporučené příspěvky

Televize z toho udělá super černou kroniku. Chlapa mohli ten den vyhodit z práce, zjistil, že mu zahejbá žena, děti berou drogy a finančák mu obstavil účet = instantní berserk. Navíc bůhví jak to bylo doopravdy.

OMFG Phate to snad nemyslíš vážně??Vem si kdyby v tom autě jela třeba tvoje matka nebo manželka s dětma...bylo pak pro tebe vysvětlení toho co si napsal??? :doh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sleduji vaše názory. Jednoznačně tento čin odsuzuji, ale na druhou stranu musím říci, že z vlastní zkušennosti mi tihle jedinci, co ti vjedou na dálnici do levého pruhu aniž by se podívali, zda v něm někdo nejede rychleji, štvou a to že hodně. Kolikrát věřím, že se podívají, ale nezájem, on si přibrzdí, proč bych měl brzdit já, když já jedu 120 a on tam má 150...

Tohle se mi stává více než často, protože po dálnici jezdím denně do práce. To už tu nechci rozebírat předjíždění kamiónů, pač to mě dokonale vyvede z míry. Nejsem impulzivní typ, ale tahl ebezohlednost mě prostě naštve vždy. Když jedu v pravém pruhu a chci předjíždět, přece nebudu brzdit rozjetá auta v levém, přibrzdím, počkám a pak když je volno, předjíždím já. Takhle to osobně praktikuji.

Co se týče té události, pravděpodobně ji nechtěl vytlačit ze silnice, ale předjel jí a těsně se před ní nacpal a možná břibrzdil. Ona se lekla a strhla řízení. To přesně se stalo kolegovi, moc to neuměl a strhl v této situaci úlekem řízení a otočil auto, půjčeného od tchána. Totálně ho zrušil, ale ten dotyčnej zmizel a nezastavil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

http://www.novinky.cz/krimi/203009-dalnice-z-brna-do-prahy-se-zastavila-kvuli-vysetrovani-pirata.html

Nevím, co tam chtějí vyšetřovat. Napálil bych mu to za plnou palbu a zaplatit veškeré vzniklé škody na majetku a všechny výdaje ohledně vyšetřování a všech expertíz a pořádnou pokutu za uzavření dálnice. A zaplatit do určité doby a bez možnosti odvolání nebo odpuštění trestu na půlku nebo prezidentské milosti! Všichni víme jak to v tomhle státě všechno krásně funguje!

Ať je z toho odtrašující případ pro všechny!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to zase není tak jednoduché. Prazdroj ho nemohl vyhodit a musel mu platit nepochybně nijak malou mzdu. Mohl si pouze vybrat, zda ho za tuto mzdu nechá doma a nebo zda po něm za tuto mzdu bude chtít práci. Je toto vzetí na milost? ;) Zaplatit škodu na kterém autě? Pokud vím z médií, tak k fyzickému kontaktu mezi oběma auty nedošlo a na tom jeho služebním tak žádná škoda nevznikla. Zda bude muset zaplatit škodu na druhém autě závisí na tom, jak dopadne vyšetřování a soud. Pokud bude odsouzen, náhrada škody na tom druhém autě ho nepochybně nemine, ať už vůči jeho majiteli nebo vůči pojišťovně, které to majiteli případně zaplatila.

Editováno: , autor: Merk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Podla toho čo tu píšete ste uplne rovnaky ako on....príspevky typu 12rokov basa a uz nikdy vodičak....rozflakal by som mu kicht a ine kraviny svedčia len otom že ich majitelia su uplne rovnaky ako on a ked sa im ras stane ze budu na dialnici a vleze im do cesty niaka piča ktora pojde o 80km/h pomalšie ako bola tato a vy sa koli jej sprostosti takmer rozjebete o zvodidla uvarite si kotuče tak zareagujete uplne rovnako. A zenska ktora nevie jazdit nema dostat vodičak. Keby bola normalna tak sa mu nedrbne do cesty a naviše keby ju už aj išiel vytlačit z cesty tak to piča nemusí strhnut do prveho stromu aby si nahodou nepoškrabala blatnik žehej. Aby bolo jasne neobhajujem ho ale cele je to otočene hore nohami. Keby on nevedel jazdit ona sa mu jebne do cesty on to hned strhne dopiče z dialnice tak čo? Jediny rozdiel medzi nimi je že on vie jazdit ona nie, ona nemala umysel spôsobit kolíziu ALE ani on, na videu je jasne vidiet ze ju chcel len naplašiť. Ženska by si zaslužila rovnake facky ako on. Prajem pekný den a posielam pusu každemu koho som teras nasral, asi ma budú odteras všetky superby vytlačať z dialnice...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou akorat stejný keci furt dokola. Zkuste si přečít:

http://www.autoweb.cz/pravni-poradna-bezplatna/nejhorsi-myty-o-pravidlech-jizdy-po-dalnici-cast-1/18235

Je to trošku delší, ale trocha osvěty neuškodí. Pak mudrujte. Lepší by ale bylo realizovat to v praxi na silnici. :)

Editováno: , autor: riba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno nvm pokial viem tak u nás je v zákone ze pokial ideš v lavom pruhu tak si povinný sa uhnúť rýchlejšiemu vozidlu ajkeď prekračuje max. dovolenu rychlosť a to v obci aj mimo obce aj na dialnici

netrep, v obci je to jedno v ktorom pruhu ides, a mimo obce mas pouzivat pravy pruh !!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...