Přejít na obsah

Vysoká spotřeba


Speedlimit

Doporučené příspěvky

Nevím teď v jaké skupině to má být, ale ve skupině 004 bylo 81°C (teplota kapaliny) a 45°C, dále ve skupině 006 bylo také 45°C a ve skupině 034 bylo -32°C.(to vše při nastartovaném motoru a za jízdy to kleslo za 45°C chvilkově na 43°C....To asi nebude uplně ideální :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to v 004 tech 45°C pokud se prave nenachazis na sahare, tak to asi uplne OK nebude. Na druhou stranu by to chtelo nekoho, kdo tomu opravdu rozumi a vyjadril by se k tomu co to vlastne ma ukazovat. Podle DP to ma ukazovat teplotu okolniho vzduchu do cehoz ma 45°C dost daleko. Ukazovalo by to bud na vadny cidlo tlaku a teploty vzduchu, tusim G72 nebo na klapku, ktera misi ohraty vzduch od svodu a venkovni neohraty.

Ale rikam, zrovna dvakrat z toho sam moudry nejsem. Nicmene zkusil bych se na to aspon informovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pokud je motor studený, venkovní teplota cca 5°C tak to ukazuje 15°C. To už není takový rozdíl, takže čidlo by snad mohlo být OK. Tu klapku jsem rozdělal a pročistil. Rád bych nějak zjistil, při jaké teplotě má být v jaké poloze. Zarazilo mně, že při teplotě 22°C byla ještě z cca 1/3 otevřená (otevřená beru že jde vše od svodů, zavřená klapka beru že je, když bere vše od masky).Aby se zavřela uplně, musel jsem ji nahřát fénem. termostat jsem malinko podložil(cca 1mm), takže to teď nasává více vzduchu od masky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...